Νίκος Ρωμανός: Παράταση της προφυλάκισης για την έκρηξη στη γιάφκα των Αμπελοκήπων πρότεινε ο εισαγγελέας
Στην εισαγγελική πρόταση, φαίνεται να γίνεται αναφορά στη σακούλα πάνω στην οποία εντοπίστηκε αποτύπωμα του Νίκου Ρωμανού.
Να παραμείνει προσωρινά κρατούμενος ο Νίκος Ρωμανός καθώς και οι υπόλοιποι τέσσερις κατηγορούμενοι για την έκρηξη στο διαμέρισμα – γιάφκα των Αμπελοκήπων, για ακόμη έξι μήνες, εισηγήθηκε ο εισαγγελέας.
Σύμφωνα, με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο εισαγγελέας υποστηρίζει πως συντρέχουν οι προϋποθέσεις του νόμου για να συνεχίσει να κρατούνται, τόσο ο 32χρονος Νίκος Ρωμανός, όσο και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι για την έκρηξη στους Αμπελόκηπους.
Στην εισαγγελική πρόταση, φαίνεται να γίνεται αναφορά στη σακούλα πάνω στην οποία εντοπίστηκε αποτύπωμα του Νίκου Ρωμανού, με αποτέλεσμα να καταστεί κατηγορούμενος.
Συγκεκριμένα, φέρεται να επισημαίνει ως σημαίνον αποδεικτικό στοιχείο πως το κινητό αυτό αντικείμενο, δηλαδή η σακούλα, είχε κυκλοφορήσει το 2022 διευρυμένα στην αγορά.
Το δικαστικό συμβούλιο θα αποφασίσει με βούλευμα.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Νέα επίθεση Σαμαρά σε Μητσοτάκη για την ακρίβεια: Παρέμβαση του κράτους για την ανακούφιση νοικοκυριών – «Τα έκανα ακόμη και με μνημόνια»
Πρόταση για μείωση του ανώτατου ΦΠΑ από 24% σε 23% και της φορολογίας στην εστίαση - Αιχμές για τα υπερπλεονάσματα
Υπόθεση Μαζωνάκη: Entonox και Dexdor οι αναισθητικές ουσίες που ζητούσε η γιατρός από την αναισθησιολόγο – Τα μηνύματα που αντάλλασσαν
Εξετάζεται το αν η αναισθησιολόγος προμήθευε παράνομα τις ουσίες στην γιατρό - Οι αντιφάσεις, η συνεργασία τους και το «δεν ήξερα» της 61χρονης
«Δαίδαλος»: 14 ερωτήσεις και απαντήσεις για τον εθνικό υπερυπολογιστή
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Δημήτρης Παπαστεργίου εγκαινίασαν τη νέα υποδομή στο Λαύριο, με υπολογιστική επίδοση 85,69 petaflops και εφαρμογές στην έρευνα και την Τεχνητή Νοημοσύνη.
"Άντε και στα δικά μας", εύχεται στέλεχος του Τσίπρα για τη Γαλλία - "Θέλουν και επιδιώκουν χάος" λένε Άδωνις-Μαρινάκης
"Τον Νοέμβριο βλέπω ότι μαθητές και φοιτητές θα βγουν στους δρόμους", είπε στέλεχος της ΕΛΑΣ για τα επεισόδια στη Γαλλία.