Ο Άδωνις συνέκρινε την Ελλάδα με τις μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες: «Εδώ είναι όλα ζάχαρη» (vid)
Υπερήφανος για την εικόνα της Ελλάδας και την πολιτική σταθερότητα της χώρας εμφανίστηκε ο ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.
Στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Σήμερα» με τους Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο ήταν προσκεκλημένος το πρωί της Δευτέρας (09/12) ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος τοποθετήθηκε για όλες τις εξελίξεις γύρω από την τρέχουσα επικαιρότητα.
Ξεκινώντας από τα της Υγείας, ο υπουργός αναφέρθηκε σε χρήστη των social media, ο οποίος κατήγγειλε με ανάρτησή του το Σάββατο ότι η μητέρα του περίμενε 3 μέρες σε διάδρομο του νοσοκομείου του Ρίο μέχρι να μπει σε δωμάτιο. Όπως είπε «επικοινώνησα με το νοσοκομείο και μου απάντησε ότι η κυρία αυτή πήγε με βαρύ εγκεφαλικό τη Δευτέρα το βράδυ, μπήκε σε θάλαμο βραχείας νοσηλείας στα Επείγοντα, καθώς στο συγκεκριμένο νοσοκομείο συνηθίζεται να χρησιμοποιείται ο θάλαμος αυτός ως επέκταση της παθολογικής κλινικής εξαιτίας της πολλής κίνησης, δεν έμεινε στο ράτζο καθόλου και δεν υπήρξε κανένα θέμα με τη νοσηλεία της, ωστόσο ήταν μεγάλης ηλικίας και απεβίωσε».
«Η ουσία είναι ότι στο νοσοκομείο του Ρίο, που έχει πρόβλημα με ράτζα, η συγκεκριμένη κυρία δεν έμεινε σε ράτζο, αλλά σε κρεβάτι», διευκρίνισε.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πολιτική σταθερότητα που εκπέμπει η χώρα και καταφέρνει να προσελκύει επενδυτές, λέγοντας ότι σε σύγκριση με άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις, στην χώρα μας είναι όλα «ζάχαρη».
«Στη Γαλλία γίνονται αυτά που βλέπετε, στη Γερμανία γίνονται αυτά που βλέπετε, στην Ισπανία κρέμεται από μια κλωστή η κυβέρνηση, στο Βέλγιο, στην Ολλανδία... Παντού! Η Ελλάδα είναι "ζάχαρη". Ξέρετε γιατί έρχονται οι τουρίστες και οι επενδυτές εδώ και πάει καλά η οικονομία; Λένε "όπου και να πάμε γύρω γύρω γίνονται φασαρίες. Στην Ελλάδα είναι ζάχαρη"» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Υπουργός.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Υπόθεση Μαζωνάκη: Αναζητήσεις για «μυδρίαση» και την «προποφόλη» σε κινητό εμπλεκόμενου
Οι αναζητήσεις που φέρεται να έκανε ένα από τα πρόσωπα που βρίσκονταν στο ιατρείο στο Κολωνάκι το μοιραίο απόγευμα.
Εικόνες σοκ από το Λιμάνι Χανίων: Η θάλασσα «κατάπιε» την πλατεία Σιντριβανίου - «Εξαφανίστηκε» η παραλία στη Νέα Χώρα
Μετά τις βιβλικές καταστροφές σε Ηράκλειο, Λασίθι και Ρέθυμνο η σφοδρή κακοκαιρία δείχνει τα δόντια της και στην πόλη των Χανίων.
Το βίντεο Πιερρακάκη για τη ρύθμιση και την προστασία των οφειλετών – Τι ισχύει για 120 δόσεις και πλειστηριασμούς
Αυστηρότερη εποπτεία για τους servicers και νέες προθεσμίες.
Λαύριο: Έγκυος 7 μηνών κατήγγειλε τον πρώην σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία – Στο νοσοκομείο μετά τις απειλές του
Την παρενοχλούσε συστηματικά και την απειλούσε με αποτέλεσμα να υποστεί έντονο σοκ.
Αντώνης Σαμαράς: Σήμερα δεχτήκαμε διπλό χτύπημα – Η δήλωση Φον ντερ Λάιεν και τα οστά του Σαμουήλ
«Ως πρωθυπουργός είχα απαιτήσει να μας επιστρέψουν όλα τα κλεμμένα και εμείς δυστυχώς σήμερα σαλπίζουμε υποχώρηση με πανηγυρισμούς»
Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη Σαλαμίνα - Δραματικός απεγκλωβισμός ηλικιωμένης
Μία ηλικιωμένη γυναίκα απομακρύνθηκε εγκαίρως από το φλεγόμενο διαμέρισμα, ενώ η αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία στην περιοχή λόγω της επιχείρησης κατάσβεσης που έθεσε την πυρκαγιά υπό έλεγχο.