ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 17 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Ο Δένδιας θα πάει κανονικά στη Βουλή και θα ψηφίσει την τροπολογία για τον Άγνωστο Στρατιώτη

Ο Δένδιας θα πάει κανονικά στη Βουλή και θα ψηφίσει την τροπολογία για τον Άγνωστο Στρατιώτη

Ο Νίκος Δένδιας θα πάει κανονικά στη Βουλή και θα ψηφίσει την τροπολογία για τον Άγνωστο Στρατιώτη.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Αυτό αναφέρουν συνεργάτες του υπουργού Άμυνας στο iefimerida.gr, καθώς διακινήθηκαν φήμες ότι ο κ. Δένδιας επρόκειτο να ψηφίσει με επιστολική ψήφο, προκειμένου να υπογραμμίσει και με αυτό τον τρόπο την αποστασιοποίησή του από την ρύθμιση.

Οι φήμες αυτές, λέγεται ότι ώθησαν από το πρωί την αντιπολίτευση να ζητά να προσέλθει ο κ. Δένδιας στη Βουλή σημειώνοντας με έμφαση την απουσία του και από την χθεσινή συζήτηση.

Είχε προηγηθεί η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΣΚΑΪ 100,3, όπου δήλωσε ότι είχε επικοινωνήσει ο ίδιος με τον Νίκο Δένδια για την τροπολογία και δεν εξέφρασε καμία διαφωνία. «Τη συνυπέγραψε, θα ψηφίσει σήμερα στην ονομαστική ψηφοφορία και η αρμοδιότητα πια περνάει στο υπουργείο», τόνισε.

Η ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησε η αντιπολίτευση, αναμένεται να ξεκινήσει στις 17:00 και μετά την ψήφισή της θα καταστεί νόμος του Κράτους, ως εκ τούτου τα συναρμόδια υπουργεία, Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη, αναμένεται να πράξουν ό,τι προβλέπεται για την ανάδειξη, συντήρηση και φύλαξη του Μνημείου.

Σκέρτσος για την απαγόρευση των social media στους κάτω των 15: «Δίνουμε λύση αναλογική, συμβατή με ΕΕ και πρωτίστως εφαρμόσιμη»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Σκέρτσος για την απαγόρευση των social media στους κάτω των 15: «Δίνουμε λύση αναλογική, συμβατή με ΕΕ και πρωτίστως εφαρμόσιμη»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Περιστέρι: Συγκλονιστική μαρτυρία για την υπόθεση με την ατροπίνη – «Ο 41χρονος μας έλεγε “με φαρμακώνει” και δεν τον πιστεύαμε»
Νέα επίθεση Σαμαρά σε Μητσοτάκη για την ακρίβεια: Παρέμβαση του κράτους για την ανακούφιση νοικοκυριών – «Τα έκανα ακόμη και με μνημόνια»
Υπόθεση Μαζωνάκη: Entonox και Dexdor οι αναισθητικές ουσίες που ζητούσε η γιατρός από την αναισθησιολόγο – Τα μηνύματα που αντάλλασσαν