«Ο Ivan Greko έβαλε το πιστόλι στον κρόταφο του παιδιού μου» λέει ο πατέρας του 24χρονου που έπεσε θύμα απαγωγής από τη συμμορία του τράπερ
Ο τράπερ ισχυρίζεται πως δεν είχε καμία συμμετοχή στα βασανιστήρια του 24χρονου και πως δεν είχε καμία οικονομική διαφορά μαζί του.
Για τον εφιάλτη που έζησε ο γιος του μίλησε ο πατέρας του 24χρονου που έπεσε θύμα απαγωγής στον Υμηττό στις 6 Μαΐου από τη συμμορία του τράπερ Ivan Greko.
Ο 24χρονος επιχειρηματίας γιος γνωστής οικογενείας με χρυσοχοΐα και ενεχυροδανειστήρια, έπεσε θύμα απαγωγής με χαρακτηριστικά τύπου «tiger» από την συμμορία του γνωστού τράπερ Ivan Greko.
Ο επιχειρηματίας και πατέρας του 24χρονου που έπεσε θύμα απαγωγής στον Υμηττό μιλώντας στο Mega τόνισε πως «είναι βασανισμένος, πολύ άσχημα χτυπημένος στο κεφάλι. Τον ψάχναμε… Οι άνθρωποι είναι σκληροί εγκληματίες. Πέρασε βασανιστήρια.
Δεν τον άφηναν να πάρει εμένα τηλέφωνο και εγώ θα τους πήγαινα τα 50 χιλιάρικα που θέλανε, να μου σκοτώσουν το παιδί για 50 χιλιάρικα; 50.000 μετά 100.000. Υπάρχει ένας λόγος, είχε ένα λόγο ο οποίος ήταν ασήμαντος, καμία σχέση με οικονομικές διαφορές. Τον έναν γνώριζε».
Όπως ανέφερε ο πατέρας του 24χρονου «ξέρετε τι θα πει να σε βασανίζουνε, να έχει ο τράπερ το πιστόλι στον κρόταφο και οι άλλοι να προσπαθούν να σου κόψουν τα δάχτυλα; Να σε έχουνε τρυπήσει με τα κατσαβίδια; Πήγανε να πάνε να πάρουν τα λεφτά και μείνανε οι δύο (στο αμάξι). Πήγε να βάλει την ασφάλεια στο αμάξι και πετάχτηκε ο μικρός, τον χτύπησε τον έναν και έφυγε».
Σύμφωνα με το Mega στόχος των απαγωγέων είναι να πάνε στο σπίτι του 24χρονου, ωστόσο, εκείνος τους είπε πως εκεί βρίσκονται οι γονείς του και τους ζήτησε λίγο χρόνο ώστε να μαζέψει τα χρήματα.
Μετά από πέντε ώρες και ενώ επέστρεφαν, ο 24χρονος βρήκε την ευκαιρία, βγήκε από το αυτοκίνητο και μπαίνοντας σε ένα κατάστημα κατάφερε να σωθεί.
Τι θα ισχυριστεί ο τράπερ
Την Τετάρτη αναμένεται να απολογηθούν οι τέσσερις συλληφθέντες, ανάμεσα στους οποίους και ο γνωστός τράπερ, ο οποίος υποστηρίζει πως δεν συμμετείχε στα βασανιστήρια που υπέστη ο 24χρονος.
Σύμφωνα με το Mega αναφέρει ότι δεν είχε και δεν έχει καμία οικονομική διαφορά με τον 24χρονο, αλλά ότι οι οικονομικές διαφορές αφορούσαν τους άλλους κατηγορούμενους της υπόθεσης.
Μάλιστα, αυτό που αναμένεται να πει είναι ότι στο σημείο βρέθηκε μόνο μετά από ένα τηλεφώνημα φίλου του, του 33χρονου βασικού κατηγορούμενου κι ότι πήγε απλώς να τον παραλάβει.
Όπως έχει πει ο δικηγόρος του, ούτε το θύμα τον τοποθετηθεί στην αρπαγή αλλά και ούτε σε ό,τι ακολούθησαν της αρπάγης του 24χρονου.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε τον υπερυπολογιστή «Δαίδαλο»: Η Ελλάδα είναι πιο μπροστά σε σχέση με άλλες χώρες
Ο «Δαίδαλος» θα παρέχει υπολογιστικούς πόρους σε πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα, νεοφυείς και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και δημόσιους φορείς.
Καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: Αντίστροφη μέτρηση με το βλέμμα στην Τουρκία -Μεταξύ νέας έντασης και χρυσής τομής
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την επανέναρξη των ερευνών της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας-Κύπρου, με το επόμενο διάστημα να θεωρείται καθοριστικό για την πορεία ενός έργου που έχει βρεθεί επανειλημμένα στο επίκεντρο της ελληνοτουρκικής αντιπαράθεσης.
Εγκαινιάζεται ο εθνικός υπερυπολογιστής «Δαίδαλος» στο Λαύριο, έργο προϋπολογισμού 58,9 εκατ. ευρώ
Διαθέτει μετρημένη υπολογιστική επίδοση 85,69 petaflops καταλαμβάνοντας την 31η θέση παγκοσμίως στη λίστα TOP500
Ο Τσίπρας υπέρ των κινητοποιήσεων στη Γαλλία: «Το μήνυμα έρχεται δυνατά» λέει
Ο πρόεδρος της ΕΛ.Α.Σ. ξεκινά περιοδεία στη Θεσσαλία όπου θα έχει συναντήσεις με αγρότες, κτηνοτρόφους, επαγγελματίες και νέους.
Δύο ναυάγια σε Σάμο και Λέσβο μέσα σε λίγες ώρες: 12 νεκροί μετανάστες από ανατροπή σκαφών
Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη 37χρονου Τούρκου διακινητή - Και βρέφος ανάμεσα στα θύματα - Μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία οι διασωθέντες.
Θλίψη στην Κρήτη για τον θάνατο του επιχειρηματία Μανώλη Ροδουσάκη σε τροχαίο: Η καμπάνια του να μην βάζει βενζίνη σε οδηγούς μηχανών που δεν φορούσαν κράνος
Ο επιχειρηματίας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στον ΒΟΑΚ όταν το αυτοκίνητο του συγκρούστηκε με βαν - Τραυματίστηκε η σύζυγός του.