Ο Καλλιακμάνης... στο Amazon: Συμμετέχει σε ντοκιμαντέρ για τη δολοφονία της Καρολάιν - Το ανακοίνωσε ο ίδιος
"Με είχαν δει τότε, με τον θάνατο της Καρολάιν, για τις τοποθετήσεις μου και ήθελαν να συμμετάσχω", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καλλιακμάνης.
Στο "The Fitbit Killer", το ντοκιμαντέρ για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς που διατίθεται στην πλατφόρμα Amazon Prime Video, συμμετέχει ο Γιώργος Καλλιακμάνης, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην ΕΡΤ.
Ο κ. Καλλιακμάνης ανέφερε ότι συμμετέχει αμισθί στην παραγωγή, καθώς οι συντελεστές του ντοκιμαντέρ είχαν παρακολουθήσει τις δημόσιες τοποθετήσεις του την περίοδο της υπόθεσης και του ζήτησαν να λάβει μέρος.
"Με είχαν δει τότε, με τον θάνατο της Καρολάιν, για τις τοποθετήσεις μου και ήθελαν να συμμετάσχω", ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο ίδιος έχει ήδη παρακολουθήσει μέρος της παραγωγής, καθώς του εστάλησαν κάποια επεισόδια, και μίλησε με ιδιαίτερα θετικά λόγια για το αποτέλεσμα. "Είναι ένα φοβερό ντοκιμαντέρ. Είναι πολύ προσεγμένο, πολύ καλό, πολύ δυνατό", σημείωσε.
Το ντοκιμαντέρ έχει ήδη κυκλοφορήσει σε άλλες χώρες, ενώ αναμένεται να διατεθεί και στην Ελλάδα σε μεταγενέστερο χρόνο. Η συμμετοχή του Γιώργου Καλλιακμάνη συνδέεται με τις δημόσιες παρεμβάσεις και τοποθετήσεις του σχετικά με την υπόθεση της Καρολάιν, που είχε βρεθεί στο επίκεντρο της επικαιρότητας.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Νέα Δημοκρατία: Το AI βίντεο με τους πολιτικούς ηγέτες που «κάθισαν στον θρόνο» του κόμματος αυτά τα 52 χρόνια
Από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή το 1974 μέχρι τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Greece Race for the Cure: 58.000 άτομα στους δρόμους της Αθήνας «μάχονται» εναντίον του καρκίνου του μαστού – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί
Από τις 06:00 έως τις 13:00 θα επηρεαστούν τμήματα κεντρικών δρόμων στην πρωτεύουσα.
Κακοκαιρία στην Κρήτη: Πλημμύρες και κατολισθήσεις «γονατίζουν» το νησί – 112 για περιορισμό μετακινήσεων στην Ιεράπετρα
Ανυπολόγιστες ζημιές σε όλο το νησί, καταστράφηκαν καλλιέργειες, πνίγηκαν στην λάσπη σπίτια και επιχειρήσεις.
4 Οκτωβρίου: 52 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας - Οι σταθμοί και τα ορόσημα της παράταξης
4 Οκτωβρίου 1974: ο Κωνσταντίνος Καραμανλής καταθέτει στον Άρειο Πάγο τη δήλωση σύστασης της Νέας Δημοκρατίας
Social media: Αντίστροφη μέτρηση για το μπλόκο στους ανήλικους κάτω των 15 ετών – Η επαλήθευση της ηλικίας και ο ρόλος των γονιών
«Τα παιδιά μας, στην ουσία, εμάς βλέπουν και κάνουν αυτά τα οποία κάνουμε. Άρα θα πρέπει πρώτα, νομίζω, εμείς να κοιταχτούμε στον καθρέφτη και μετά να πάμε στα παιδιά μας να πούμε οτιδήποτε»
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Θα στηρίξουμε την κοινωνία απέναντι στην ενεργειακή κρίση»
Όλα όσα είπε ο Πρωθυπουργός στην καθιερωμένη Κυριακάτικη ανάρτησή του.