Ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη πέταξαν χαρταετό μαζί με 9χρονο γιο τους, Δήμο
«Και του χρόνου ξανά από την αρχή με υγεία», σημείωσε ο πρώην δήμαρχος Αθηνών.
Στιγμές διασκέδασης και γεμάτες ευτυχία βίωσαν ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη, καθώς πέρασαν την Καθαρά Δευτέρα (23.02.2026) μαζί με τον γιο τους, Δήμο.
Η αγαπημένη οικογένεια βρέθηκε σε έναν όμορφο λόφο και, όπως ορίζει το έθιμο, πέταξαν χαρταετό. Μάλιστα, ο Κώστας Μπακογιάννης δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από την προσπάθειά τους και σε μία πόζα απεικονίζεται η Σία Κοσιώνη και το αγοράκι τους, που είναι πλέον 9 ετών.
«Πώς ξεκινήσαμε: με ενθουσιασμό. Πώς συνεχίζουμε: με επιμονή. Πώς τελειώσαμε: με εμπειρία. Και του χρόνου ξανά από την αρχή με υγεία. Καλή Σαρακοστή!», έγραψε ως λεζάντα ο Κώστας Μπακογιάννης στην ανάρτησή του.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Παρόλο που ο χαρταετός τους κατάφερε να πετάξει ψηλά τελικά κατέληξε σε έναν θάμνο και ο πρώην δήμαρχος της Αθήνας σχολίασε με χιούμορ το γεγονός. Ταυτόχρονα, ευχήθηκε «Καλή Σαρακοστή» σε όλους, ενώ τόνισε πόσο σημαντική είναι η υγεία.
Η αναφορά αυτή δεν ήταν τυχαία, καθώς πρόσφατα η αγαπημένη του σύζυγος και καταξιωμένη δημοσιογράφος πέρασε μία περιπέτεια υγείας και νοσηλεύτηκε για αυτές μέρες με πνευμονία και αυτό διάστημα, παρόλο που έχει βγει από το νοσοκομείο βρίσκεται ακόμα σε περίοδο ανάρρωσης.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Πρέβεζα: Μεγάλη κινητοποίηση για φωτιά στο Θεσπρωτικό – Στη μάχη και εναέρια μέσα
Ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις βρίσκονται στο σημείο
Οδηγός με κλεμμένο αυτοκίνητο παραβίασε STOP στην Ηλιούπολη και συγκρούστηκε με ταξί – Δείτε εικόνες
Το ταξί από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης κατέληξε να κρέμεται σε αυλή σπιτιού
Επένδυση ύψους 4,2 εκατ. ευρώ από την Lidl Ελλάς για το πλήρως ανανεωμένο κατάστημά της στον Γέρακα
Ένας σύγχρονος χώρος 1.302 τ.μ. που συνδυάζει την τεχνολογία, τη βιωσιμότητα και την αναβαθμισμένη αγοραστική εμπειρία.
Ιός Δυτικού Νείλου: Αττική και Θεσσαλία παραμένουν στο επίκεντρο της έξαρσης - «Ιδιαίτερη προσοχή μέχρι τέλος Σεπτέμβρη», λέει η Παγώνη
Η Ματίνα Παγώνη συνέστησε προσοχή στους πολίτες, λέγοντας μάλιστα ότι από τις αρχές του Οκτωβρίου αναμένεται να βελτιωθεί η εικόνα της έξαρσης – 13 χρόνων παιδί ανάμεσα σε 290 κρούσματα που εκδηλώθηκαν φέτος.
Βρέθηκε η σορός της 90χρονης μέσα σε σεντόνια στο υπόγειο του σπιτιού της οικογένειας στον Μαραθώνα
Συνεχίζονται οι έρευνες για τις συνθήκες και τα αίτια θανάτου της ηλικιωμένης - Εισαγγελέας, ιατροδικαστής και ανθρωπολόγος στη μονοκατοικία του Μαραθώνα
Το Βρετανικό Μουσείο «μοιράζει» δεξιά κι αριστερά θραύσματα από τα Γλυπτά του Παρθενώνα – Το «όχι» της Αθήνας
Πως κινείται η ελληνική κυβέρνηση και τι «βλέπουν» ότι κρύβεται πίσω από την απόφαση των Βρετανών να «δανείζουν» τα κλεμμένα Γλυπτά σε άλλα μουσεία