Ο βασιλιάς καρνάβαλος δεν καιγόταν με τίποτα στη Γλυφάδα – Προσπαθούσαν πάνω από μια ώρα να του βάλουν φωτιά
Ό,τι και να έκαναν δεν είχε αποτέλεσμα με τους ανθρώπους που είχαν αναλάβει το καρναβάλι να βρίσκονται σε απόγνωση μην ξέροντας τι άλλο να σκαρφιστούν.
Δεν ήθελε να καεί με τίποτα ο βασιλιάς καρνάβαλος στην Γλυφάδα και παίδεψε για τα καλά τους διοργανωτές.
Το καρναβάλι κλείνει πάντα με το κάψιμο του βασιλιά καρνάβαλου, αλλά στη Γλυφάδα χρειάστηκε πάνω από μια ώρα για να τυλιχθεί στις φλόγες.
Ό,τι και να έκαναν δεν είχε αποτέλεσμα, με τους ανθρώπους που είχαν αναλάβει το καρναβάλι να βρίσκονται σε απόγνωση μην ξέροντας τι άλλο να σκαρφιστούν.
Ένας από τους υπεύθυνους εξήγησε τον λόγο που ο βασιλιάς καρνάβαλος… αρνούνταν πεισματικά να καεί. «Όλο το βράδυ βρέχονταν και πλέον δεν είναι εύκολο. Άλλες φορές με λίγο πετρέλαιο φεύγει, πρώτη φορά μας το έκανε αυτό».
Προσπάθησαν μάλιστα να γεμίσουν το κενό που υπήρχε στη βάση με αναμμένα χαρτιά, αλλά και ούτε αυτό είχε αποτέλεσμα.
Λύση βρέθηκε έστω και μετά από πάνω μια ώρα παιδέματος! «Έλουσαν» γύρω γύρω τον βασιλιά καρνάβαλο με μπόλικο εύφλεκτο υλικό και τελικά πήρε φωτιά.
Για να διευκολύνουν το κάψιμο έριξαν σε χαρτόνια το εύφλεκτο υλικό και το έβαλαν πάνω στο βασιλιά καρνάβαλο.
Η ανακούφιση όλων ήταν μεγάλη, καθώς ποτέ στο παρελθόν δεν είχαν βρεθεί αντιμέτωποι με παρόμοιο πρόβλημα. Κόσμος και διοργανωτές έδωσαν ραντεβού για του χρόνου με την ευχή ο νέος βασιλιάς καρνάβαλος να καεί πιο εύκολα!
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Πάρνηθα: Διασώθηκαν οι δύο πεζοπόροι που χάθηκαν στο Σπήλαιο Πανός
Οι δύο πεζοπόροι είχαν στείλει μήνυμα με το 112 και έγινε δυνατός ο εντοπισμός τους
Μαίνεται η φωτιά στην Κόνιτσα: Το μέτωπο πλησιάζει την πόλη, «φράγμα» με πυροσβεστικά πριν από τα σπίτια
Μέτωπο μισού χιλιομέτρου κινείται προς την πόλη - Στη μάχη 170 πυροσβέστες και 13 εναέρια μέσα, μήνυμα από το 112 στους κατοίκους
Γεωργιάδης: Το ωραιότερο μετρό βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, χάρη στον AKTOR, τον Αλέξανδρο Εξάρχου, την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τη Λίνα Μενδώνη
Βίντεο από τη βόλτα του με το Μετρό Θεσσαλονίκης δημοσίευσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, δίνοντας τα εύσημα στην εταιρεία «AKTOR», στον Αλέξανδρο Εξάρχου και στην κυβέρνηση για την ολοκλήρωση του έργου.
«Για πάντα στο νερό»: To συγκινητικό «αντίο» στον 71χρονο σέρφερ στην Αμμουδάρα
Παιδιά, συγγενείς, φίλοι και συναθλητές μπήκαν στη θάλασσα με τις σανίδες τους και σχημάτισαν έναν μεγάλο κύκλο στη μνήμη του 71χρονου σέρφερ
«Πηγαδάκι» Μητσοτάκη με δημοσιογράφους -Τα μέτρα, η... Λιόλιου και το μήνυμα με το ίδιο εστιατόριο που πάει επί 11 χρόνια (ΦΩΤΟ)
Σε χαλαρό κλίμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε με δημοσιογράφους λίγο πριν από την έναρξη της συνέντευξης Τύπου για την 90ή ΔΕΘ.