ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Ο βασιλιάς καρνάβαλος δεν καιγόταν με τίποτα στη Γλυφάδα – Προσπαθούσαν πάνω από μια ώρα να του βάλουν φωτιά

Ο βασιλιάς καρνάβαλος δεν καιγόταν με τίποτα στη Γλυφάδα – Προσπαθούσαν πάνω από μια ώρα να του βάλουν φωτιά

Ό,τι και να έκαναν δεν είχε αποτέλεσμα με τους ανθρώπους που είχαν αναλάβει το καρναβάλι να βρίσκονται σε απόγνωση μην ξέροντας τι άλλο να σκαρφιστούν.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Δεν ήθελε να καεί με τίποτα ο βασιλιάς καρνάβαλος στην Γλυφάδα και παίδεψε για τα καλά τους διοργανωτές.

Το καρναβάλι κλείνει πάντα με το κάψιμο του βασιλιά καρνάβαλου, αλλά στη Γλυφάδα χρειάστηκε πάνω από μια ώρα για να τυλιχθεί στις φλόγες.

Ό,τι και να έκαναν δεν είχε αποτέλεσμα, με τους ανθρώπους που είχαν αναλάβει το καρναβάλι να βρίσκονται σε απόγνωση μην ξέροντας τι άλλο να σκαρφιστούν.

Ένας από τους υπεύθυνους εξήγησε τον λόγο που ο βασιλιάς καρνάβαλος… αρνούνταν πεισματικά να καεί. «Όλο το βράδυ βρέχονταν και πλέον δεν είναι εύκολο. Άλλες φορές με λίγο πετρέλαιο φεύγει, πρώτη φορά μας το έκανε αυτό».

Προσπάθησαν μάλιστα να γεμίσουν το κενό που υπήρχε στη βάση με αναμμένα χαρτιά, αλλά και ούτε αυτό είχε αποτέλεσμα.

Λύση βρέθηκε έστω και μετά από πάνω μια ώρα παιδέματος! «Έλουσαν» γύρω γύρω τον βασιλιά καρνάβαλο με μπόλικο εύφλεκτο υλικό και τελικά πήρε φωτιά.

Για να διευκολύνουν το κάψιμο έριξαν σε χαρτόνια το εύφλεκτο υλικό και το έβαλαν πάνω στο βασιλιά καρνάβαλο.

Η ανακούφιση όλων ήταν μεγάλη, καθώς ποτέ στο παρελθόν δεν είχαν βρεθεί αντιμέτωποι με παρόμοιο πρόβλημα. Κόσμος και διοργανωτές έδωσαν ραντεβού για του χρόνου με την ευχή ο νέος βασιλιάς καρνάβαλος να καεί πιο εύκολα!

Συναγερμός στα Πατήσια τα ξημερώματα: Στο νοσοκομείο 55χρονος που δέχθηκε πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Συναγερμός στα Πατήσια τα ξημερώματα: Στο νοσοκομείο 55χρονος που δέχθηκε πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Γεωργιάδης: Το ωραιότερο μετρό βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, χάρη στον AKTOR, τον Αλέξανδρο Εξάρχου, την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τη Λίνα Μενδώνη
«Πηγαδάκι» Μητσοτάκη με δημοσιογράφους -Τα μέτρα, η... Λιόλιου και το μήνυμα με το ίδιο εστιατόριο που πάει επί 11 χρόνια (ΦΩΤΟ)