ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Οδηγός μηχανής παρέσυρε 44χρονο με πατίνι και τον εγκατέλειψε – Ξεψύχησε το θύμα

Οδηγός μηχανής παρέσυρε 44χρονο με πατίνι και τον εγκατέλειψε – Ξεψύχησε το θύμα

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον τραυματία ο οποίος φτάνοντας στο Τζάνειο νοσοκομείο, υπέκυψε στα τραύματά του.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (02.10.2025) στην Πέτρου Ράλλη όπου οδηγός μηχανής παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα έναν 44χρονο που οδηγούσε πατίνι.

Όλα έγιναν στη συμβολή της Πέτρου Ράλλη με την Αγία Άννης, στο ρεύμα προς Κηφισό, γύρω στις 06:15 το πρωί. Όλα δείχνουν πως ο οδηγός της μηχανής παρέσυρε τον 44χρονο με καταγωγή από το Μπαγκλαντές και τον εγκατέλειψε στο σημείο. Πλάνα από τη στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος αναζητά η αστυνομία.

Σύμφωνα με το newsit.gr ο δικυκλιστής τράπηκε σε φυγή και μέχρι στιγμής δεν έχει συλληφθεί.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον τραυματία ο οποίος φτάνοντας στο Τζάνειο νοσοκομείο, υπέκυψε στα τραύματά του.

Η αστυνομία αναζητά τον οδηγό της μηχανής και παίρνει καταθέσεις ώστε να διευκρινιστούν τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος.

Κυβερνητικές πηγές για Αλέξη Τσίπρα: Άλλα είπε στην ομιλία, άλλα έστειλαν γραπτώς
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Κυβερνητικές πηγές για Αλέξη Τσίπρα: Άλλα είπε στην ομιλία, άλλα έστειλαν γραπτώς
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Ιός Δυτικού Νείλου: Αττική και Θεσσαλία παραμένουν στο επίκεντρο της έξαρσης - «Ιδιαίτερη προσοχή μέχρι τέλος Σεπτέμβρη», λέει η Παγώνη
Βρέθηκε η σορός της 90χρονης μέσα σε σεντόνια στο υπόγειο του σπιτιού της οικογένειας στον Μαραθώνα
Το Βρετανικό Μουσείο «μοιράζει» δεξιά κι αριστερά θραύσματα από τα Γλυπτά του Παρθενώνα – Το «όχι» της Αθήνας