Οι αγρότες και κτηνοτρόφοι στην Κρήτη άναψαν φωτιά και έκλεισαν και πάλι τον ΒΟΑΚ
Οι παραγωγοί έχουν ήδη δηλώσει πως οι κινητοποιήσεις τους θα είναι διαρκείας, μέχρι την 11η Νοεμβρίου.
Οι κτηνοτρόφοι και οι αγρότες της Κρήτης συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις στον ΒΟΑΚ και για δεύτερο 24ωρο παραμένουν στο μπλόκο του Καρτερού στο Ηράκλειο.
Κατά τη διάρκεια της νύχτας οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Κρήτης παρέμειναν στον ΒΟΑΚ ωστόσο, άφησαν ανοιχτό τον δρόμο για την εξυπηρέτηση των οχημάτων.
Ανά διαστήματα οι αγροτοκτηνοτρόφοι ανοίγουν και κλείνουν τον δρόμο, ενώ άναψαν φωτιά, όπως έκαναν και το βράδυ της Τετάρτης 29/10.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Creta24 o Πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Ηρακλείου Λευτέρης Τριανταφυλλάκης, ακόμη δεν έχει δοθεί καμία απάντηση ούτε για την επίλυση των προβλημάτων τους, ούτε όμως για τη συνάντηση που ζητούν, είτε με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, είτε με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Κωστή Χατζηδάκη.
Οι παραγωγοί έχουν ήδη δηλώσει πως οι κινητοποιήσεις τους θα είναι διαρκείας, μέχρι την 11η Νοεμβρίου.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Περιστέρι: Συγκλονιστική μαρτυρία για την υπόθεση με την ατροπίνη – «Ο 41χρονος μας έλεγε “με φαρμακώνει” και δεν τον πιστεύαμε»
«Η 41χρονη δηλητηρίασε την πεθερά της, η μητέρα του γιατρού έβλεπε ξανθιά γυναίκα στο νοσοκομείο και ήθελε να ορμήσει, την περνούσε για τη νύφη της» λέει συγγενής του 41χρονου.
Νέα επίθεση Σαμαρά σε Μητσοτάκη για την ακρίβεια: Παρέμβαση του κράτους για την ανακούφιση νοικοκυριών – «Τα έκανα ακόμη και με μνημόνια»
Πρόταση για μείωση του ανώτατου ΦΠΑ από 24% σε 23% και της φορολογίας στην εστίαση - Αιχμές για τα υπερπλεονάσματα
Υπόθεση Μαζωνάκη: Entonox και Dexdor οι αναισθητικές ουσίες που ζητούσε η γιατρός από την αναισθησιολόγο – Τα μηνύματα που αντάλλασσαν
Εξετάζεται το αν η αναισθησιολόγος προμήθευε παράνομα τις ουσίες στην γιατρό - Οι αντιφάσεις, η συνεργασία τους και το «δεν ήξερα» της 61χρονης
«Δαίδαλος»: 14 ερωτήσεις και απαντήσεις για τον εθνικό υπερυπολογιστή
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Δημήτρης Παπαστεργίου εγκαινίασαν τη νέα υποδομή στο Λαύριο, με υπολογιστική επίδοση 85,69 petaflops και εφαρμογές στην έρευνα και την Τεχνητή Νοημοσύνη.
"Άντε και στα δικά μας", εύχεται στέλεχος του Τσίπρα για τη Γαλλία - "Θέλουν και επιδιώκουν χάος" λένε Άδωνις-Μαρινάκης
"Τον Νοέμβριο βλέπω ότι μαθητές και φοιτητές θα βγουν στους δρόμους", είπε στέλεχος της ΕΛΑΣ για τα επεισόδια στη Γαλλία.