ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Οι αγρότες της Κορινθίας παρέδωσαν φάκελο με αιτήματα στον Κώστα Τσιάρα

Οι αγρότες της Κορινθίας παρέδωσαν φάκελο με αιτήματα στον Κώστα Τσιάρα

Έναν φάκελο με αιτήματα παρέδωσαν οι αγρότες της Κορινθίας στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστα Τσιάρα, όπως έκανε γνωστό το υπουργείο με ανακοίνωσή του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση εκπρόσωποι των αγροτών της Κορινθίας παρέδωσαν φάκελο με τεκμηριωμένα αιτήματα στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστα Τσιάρα.

Ο φάκελος, τον οποίο το Υπουργείο επεξεργάζεται, καταγράφει με σαφήνεια υπαρκτά και διαχρονικά προβλήματα του πρωτογενούς τομέα και περιλαμβάνει συγκεκριμένες, ρεαλιστικές προτάσεις που μπορούν να συμβάλουν ουσιαστικά στη στήριξη του αγροτικού εισοδήματος και της τοπικής οικονομίας.

Μεταξύ των αιτημάτων περιλαμβάνονται τεκμηριωμένες παρεμβάσεις σε ζητήματα ενισχύσεων, διαχείρισης κινδύνων, επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής, διαχείρισης υδάτων, κόστους παραγωγής και εύρυθμης λειτουργίας της αγοράς. Οι προτάσεις βασίζονται σε πραγματικά δεδομένα και εμπειρία από το πεδίο, στοιχείο που ενισχύει την αξιοπιστία τους και διευκολύνει την ουσιαστική αξιολόγησή τους από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΠΑΑΤ.

Ο φάκελος που κατατέθηκε από τους εκπροσώπους αγροτών της Κορινθίας αντιμετωπίζεται ως ουσιαστική συμβολή σε έναν θεσμικό διάλογο, που μπορεί να αποδώσει απτά αποτελέσματα προς όφελος των παραγωγών και της κοινωνίας.

Γιώργος Μαζωνάκης: Τα τελευταία λόγια του πριν ξεψυχήσει, η κατάστασή του όταν έφτασε στην κλινική και οι αντιφάσεις των γιατρών
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Γιώργος Μαζωνάκης: Τα τελευταία λόγια του πριν ξεψυχήσει, η κατάστασή του όταν έφτασε στην κλινική και οι αντιφάσεις των γιατρών
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Γιώργος Μαζωνάκης: Νέα ντοκουμέντα - Η στιγμή που φτάνει με ταξί στο ιατρείο - Πού ήταν ο 58χρονος γιατρός την ώρα της πλασμαφαίρεσης
Γιώργος Μαζωνάκης: "Επί 1,5 ώρα ήταν χωρίς τις αισθήσεις του στο ιατρείο" - Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος του
Αλέξης Τσίπρας στην 90ή ΔΕΘ: Καινοτομία, παραγωγή και ευχές για επιστροφή του Απόλλωνα Καλαμαριάς στα «μεγάλα σαλόνια»