ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 9 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Ομάδα αλλοδαπών επιτέθηκε σε ανήλικο στο Άλσος Συγγρού, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύμα στο πόδι

Ομάδα αλλοδαπών επιτέθηκε σε ανήλικο στο Άλσος Συγγρού, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύμα στο πόδι

Ο ανήλικος είπε στους αστυνομικούς ότι τρία άτομα του επιτέθηκαν για να τον ληστέψουν

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ανήλικος, ο οποίος φέρει τραύμα στο πόδι, έπειτα από επίθεση που κατήγγειλε ότι δέχθηκε στο Άλσος Συγγρού.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο 16χρονος και καταγράφει το protothema.gr, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 13:30, όταν τρία άτομα, τα οποία περιέγραψε ως «μάλλον αλλοδαπούς», του επιτέθηκαν με σκοπό να τον ληστέψουν. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης τραυματίστηκε στο πόδι.

Ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στις 16:41 για την παροχή ιατρικής φροντίδας, ενώ οι συνθήκες του περιστατικού ερευνώνται.

Πάτρα: Συναγερμός για διαρροή αερίου στο εργοστάσιο που έγινε έκρηξη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Πάτρα: Συναγερμός για διαρροή αερίου στο εργοστάσιο που έγινε έκρηξη