Οργισμένη η Μάγδα Φύσσα για την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Αυτή είναι η δικαιοσύνη που υποτίθεται ότι παλεύει για το δίκαιο
"Ξέρεις πόσα μου έρχονται στο μυαλό μου, δεν μπορώ να τα ξεστομίσω" μονολογεί η Μάγδα Φύσσα.
Με οργή δέχτηκε η Μάγδα Φύσσα την απόφαση της αποφυλάκισης του Νίκου Μιχαλολιάκου.
Η μητέρα του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα δήλωσε στον ΣΚΑΪ:
"Μάλιστα... Ξέρεις πόσα μου έρχονται στο μυαλό μου, δεν μπορώ να τα ξεστομίσω. Αυτή είναι η δικαιοσύνη. Αυτή... Αυτή, που υποτίθεται ότι παλεύει για το δίκαιο. Αυτό το πράγμα. Οι φασίστες έξω, οι αλληλέγγυοι μέσα. Οι δολοφόνοι έξω, οι αλληλέγγυοι μέσα. Τι άλλο να πω; Δεν, δεν μπορώ, είμαι πολύ οργισμένη".
Σύμφωνα με πληροφορίες, το Δικαστικό Συμβούλιο έκανε δεκτή την αίτηση αποφυλάκισης που υπέβαλε ο Νίκος Μιχαλολιάκος επικαλούμενος λόγους υγείας.
Οι δικαστές φαίνεται να δέχθηκαν τους λόγους που επικαλέστηκε ο αιτών, επιβάλλοντας κατ' οίκον περιορισμό και περιοριστικούς όρους για την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου.
Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της Χρυσής Αυγής είχε επιστρέψει στη φυλακή τον Ιούνιο του 2024, όταν το Συμβούλιο Εφετών Λαμίας ανέτρεψε την απόφαση αποφυλάκισης που είχε λάβει το αρμόδιο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.
Οι εφέτες, κατόπιν ανάλογης εισαγγελικής πρότασης, έκριναν πως ο Νίκος Μιχαλολιάκος με αρθρογραφίες του σε ηλεκτρονικά μέσα συνεχίζει να υμνεί τις ναζιστικού τύπου πρακτικές της ΧΑ, παρά την καταδίκη του, γεγονός που του προσδίδει εικόνα αμετανόητου. Έτσι κρίθηκε τότε, ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων και διατάχθηκε η συνέχιση του καθεστώτος κράτησης του.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Νέα επίθεση Σαμαρά σε Μητσοτάκη για την ακρίβεια: Παρέμβαση του κράτους για την ανακούφιση νοικοκυριών – «Τα έκανα ακόμη και με μνημόνια»
Πρόταση για μείωση του ανώτατου ΦΠΑ από 24% σε 23% και της φορολογίας στην εστίαση - Αιχμές για τα υπερπλεονάσματα
Υπόθεση Μαζωνάκη: Entonox και Dexdor οι αναισθητικές ουσίες που ζητούσε η γιατρός από την αναισθησιολόγο – Τα μηνύματα που αντάλλασσαν
Εξετάζεται το αν η αναισθησιολόγος προμήθευε παράνομα τις ουσίες στην γιατρό - Οι αντιφάσεις, η συνεργασία τους και το «δεν ήξερα» της 61χρονης
«Δαίδαλος»: 14 ερωτήσεις και απαντήσεις για τον εθνικό υπερυπολογιστή
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Δημήτρης Παπαστεργίου εγκαινίασαν τη νέα υποδομή στο Λαύριο, με υπολογιστική επίδοση 85,69 petaflops και εφαρμογές στην έρευνα και την Τεχνητή Νοημοσύνη.
"Άντε και στα δικά μας", εύχεται στέλεχος του Τσίπρα για τη Γαλλία - "Θέλουν και επιδιώκουν χάος" λένε Άδωνις-Μαρινάκης
"Τον Νοέμβριο βλέπω ότι μαθητές και φοιτητές θα βγουν στους δρόμους", είπε στέλεχος της ΕΛΑΣ για τα επεισόδια στη Γαλλία.