Οργισμένο πλήθος στα δικαστήρια για το ζευγάρι στο Ηράκλειο - «Οι αστυνομικοί δεν έχουν ξαναδεί τόσο κακοποιημένο παιδί σε τόσο μικρή ηλικία»
Η Κωσταντία Δημογλίδου μίλησε για την υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού του 3χρονου παιδιού στο Ηράκλειο της Κρήτης - Τι θα υποστηρίξουν οι κατηγορούμενοι ενώπιον του ανακριτή - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο
Ηλεκτρισμένο είναι το κλίμα έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου όπου έχει συγκεντρωθεί κόσμος περιμένοντας τις απολογίες της 26χρονης μητέρας και του 44χρονου συντρόφου της για την κακοποίηση του μικρού Άγγελου που δίνει μάχη στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ.
Το ζευγάρι πέρασε την πόρτα των δικαστηρίων Ηρακλείου λίγο πριν από τις 11 το πρωί.
Παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, οδηγήθηκαν στα δικαστήρια και εισήλθαν στο κτίριο από την πίσω πόρτα για την αποφυγή επεισοδίων.
Είναι χαρακτηριστικό ότι οι αστυνομικοί έχουν χωρίσει με ανθρώπινο τείχος το διάδρομο των Δικαστηρίων, προσπαθώντας να μην προσεγγίσει το πλήθος τους κατηγορούμενους.

(ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ/EUROKINISSI)
Δημογλίδου: Συγκλονισμένοι ακόμα και οι αστυνομικοί
Μιλώντας για την υπόθεση, η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, μετέφερε εκ νέου το πόσο συγκλονισμένοι είναι οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση. «Δεν ξέρω αν έχουν διαχειριστεί ξανά τόσο κακοποιημένο παιδί σε τόσο μικρή ηλικία. Το παιδί είναι πολύ κακοποιημένο, η εικόνα δείχνει ότι κάποιος πρέπει να ευθύνεται» είπε η κυρία Δημογλίδου.
Όπως συμπλήρωσε στο Action24 «ακόμα και οι γιατροί που δεν είναι ιατροδικαστές κατάλαβαν ότι δεν μπορεί όλα τα σημάδια που έχει στο κορμί του να είναι αποτέλεσμα πτώσης ή ατυχήματος όπως υποστηρίζουν οι κατηγορούμενοι».
Με αφορμή, δε, τους ισχυρισμούς του 44χρονου βάσει ενός βίντεο που έδειξε στους αστυνομικούς, η κυρία Δημογλίδου παρατήρησε ότι «το βίντεο είναι πριν από κάποιες εβδομάδες».
«Δεν ακούμπησα ποτέ το παιδί»
«Δεν έχω καμία σχέση με τον τραυματισμό του παιδιού. Για όλα φταίει η μητέρα του. Εγώ δεν τον ακούμπησα ποτέ. Ούτε το πρωί της Κυριακής, δεν αντιλήφθηκα πως χτύπησε. Έβλεπα τα σημάδια και τις μελανιές στο κορμί του, ρωτούσα τη μητέρα του, τι είχε συμβεί και μου απαντούσε συνέχεια ότι ο Άγγελος έπεφτε και χτυπούσε μόνος του. Τα βίντεο με τα χτυπήματα του παιδιού τα είχα στο κινητό μου γιατί ήθελα να την καταγγείλω αλλά κάθε φορά μου έλεγε πως αν το πράξω, θα με καταγγείλει η ίδια. Νιώθω πολύ άσχημα που δεν μπόρεσα να αποτρέψω τα χειρότερα. Η σύντροφός μου γίνεται αλλοπρόσαλλη και επιθετική πολλές φορές», φέρεται να υποστηρίζει ο 44χρονος πατριός.
«Θέλω να εξεταστώ από ψυχίατρο»
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 44χρονος, μέσω του δικηγόρου του Βασίλη Νουλέζα, αναμένεται να ζητήσει την εξέτασή του από ειδικό ψυχίατρο-πραγματογνώμονα καθώς όπως ισχυρίζεται πάσχει από βαθιά κατάθλιψη για την οποία λαμβάνει αγωγή. Επιπλέον, προτίθεται να καταθέσει αίτηση για τη διενέργεια νέας ιατροδικαστικής εξέτασης αν η ήδη διενεργηθείσα δεν εξηγεί το πώς προκλήθηκαν τα χτυπήματα στο 3χρονο αγόρι.
«Με τη 14χρονη κόρη μου έχω άριστες σχέσεις»
Επιχειρώντας να αντικρούσει τις βαρύτατες κατηγορίες, θα υποστηρίξει, μεταξύ άλλων, πως με την 14χρονη βιολογική του κόρη έχουν άψογες σχέσεις και γι αυτό τον λόγο μαζί με τη πρώην σύζυγό του έχουν από κοινού την επιμέλειά της.
«Η 26χρονη μου είπε ότι βαρέθηκε τον 3χρονο» υποστηρίζει η πρώην σύζυγός του 44χρονου.
Η πρώην γυναίκα του 44χρονου, μιλώντας στον Alpha, πήρε το μέρος του και υποστήριξε ότι ο πατριός του αγοριού κρατούσε στο κινητό του, τις φωτογραφίες και τα βίντεο με τα χτυπήματα στο σώμα του μικρού για να βάλει ένα τέλος στο μαρτύριο του.
«Θέλησε μάλλον να κάνει κάποια καταγγελία για το καλό του παιδιού, για να το προστατεύσει από τη μητέρα του», λέει η πρώην σύζυγός του, η οποία επιρρίπτει κατηγορίες στη μητέρα του παιδιού.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί, (η 26χρονη) μου είπε "εγώ δεν μπορώ (τον 3χρονο), τον βαρέθηκα, θα τον δώσω στον πατέρα του"».
Από την πλευρά της η 26χρονη μητέρα του παιδιού, φέρεται να υποστηρίζει πως δεν βρισκόταν στο σπίτι όταν ο γιος της χτύπησε στο κεφάλι καθώς είχε βγει να πάρει καφέ και πως όταν επέστρεψε ήταν ήδη χτυπημένος.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Πρέβεζα: Μεγάλη κινητοποίηση για φωτιά στο Θεσπρωτικό – Στη μάχη και εναέρια μέσα
Ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις βρίσκονται στο σημείο
Οδηγός με κλεμμένο αυτοκίνητο παραβίασε STOP στην Ηλιούπολη και συγκρούστηκε με ταξί – Δείτε εικόνες
Το ταξί από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης κατέληξε να κρέμεται σε αυλή σπιτιού
Επένδυση ύψους 4,2 εκατ. ευρώ από την Lidl Ελλάς για το πλήρως ανανεωμένο κατάστημά της στον Γέρακα
Ένας σύγχρονος χώρος 1.302 τ.μ. που συνδυάζει την τεχνολογία, τη βιωσιμότητα και την αναβαθμισμένη αγοραστική εμπειρία.
Ιός Δυτικού Νείλου: Αττική και Θεσσαλία παραμένουν στο επίκεντρο της έξαρσης - «Ιδιαίτερη προσοχή μέχρι τέλος Σεπτέμβρη», λέει η Παγώνη
Η Ματίνα Παγώνη συνέστησε προσοχή στους πολίτες, λέγοντας μάλιστα ότι από τις αρχές του Οκτωβρίου αναμένεται να βελτιωθεί η εικόνα της έξαρσης – 13 χρόνων παιδί ανάμεσα σε 290 κρούσματα που εκδηλώθηκαν φέτος.
Βρέθηκε η σορός της 90χρονης μέσα σε σεντόνια στο υπόγειο του σπιτιού της οικογένειας στον Μαραθώνα
Συνεχίζονται οι έρευνες για τις συνθήκες και τα αίτια θανάτου της ηλικιωμένης - Εισαγγελέας, ιατροδικαστής και ανθρωπολόγος στη μονοκατοικία του Μαραθώνα
Το Βρετανικό Μουσείο «μοιράζει» δεξιά κι αριστερά θραύσματα από τα Γλυπτά του Παρθενώνα – Το «όχι» της Αθήνας
Πως κινείται η ελληνική κυβέρνηση και τι «βλέπουν» ότι κρύβεται πίσω από την απόφαση των Βρετανών να «δανείζουν» τα κλεμμένα Γλυπτά σε άλλα μουσεία