Παλαιό Φάληρο: Θρίλερ με την ταυτότητα της νεκρής 3χρονης στην παραλία – Τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές
Το κοριτσάκι αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας στο συκώτι του, ενώ ο θάνατός της προσδιορίζεται σε 24 έως 36 ώρες.
Μπορεί οι ιατροδικαστές να αποδίδουν σε πνιγμό τον θάνατο του 3χρονου κοριτσιού που βρέθηκε σε παραλία στο Παλαιό Φάληρο, όμως το θρίλερ με την ταυτότητά του ακόμη παραμένει.
Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα ενώ μόνο εικασίες μπορούν να γίνουν για το πως το κοριτσάκι βρέθηκε στο νερό με αποτέλεσμα να καταλήξει νεκρό στην παραλία Εδέμ στο Παλαιό Φάληρο.
Σύμφωνα με το Star η ιατροδικαστική εξέταση του τρίχρονου κοριτσιού προκάλεσε και στους ίδιους τους ειδικούς έντονο προβληματισμό. Ο θάνατος του παιδιού οφείλεται σε πνιγμό, ενώ ταυτόχρονα φέρει σε πρόσωπο και σώμα μεταθανάτιες κακώσεις – μώλωπες.
Όπως προέκυψε από την εξέταση φαίνεται να αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας στο συκώτι του, ενώ ο θάνατός της προσδιορίζεται σε 24 έως 36 ώρες, παρόλα αυτά οι ιατροδικαστές αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα ακόμη και της εγκληματικής ενέργειας.
Ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές είναι αν ο θάνατος του μικρού κοριτσιού να προκλήθηκε από κάποιο ατύχημα και μαζί του να ήταν κάποιος συνοδός, οικείο πρόσωπο ή γονέας που και ο ίδιος να έχει χάσει τη ζωή του.
Παράλληλα εξετάζεται το ενδεχόμενο το παιδί να βρισκόταν σε βάρκα με μετανάστες και κατά την διάρκεια του ταξιδιού να το έριξαν μέσα στη θάλασσα.
«Αν το παιδί είναι στο νερό μέσα πάνω από 24 ώρες, συνεκτιμώντας την διεύθυνση των ρευμάτων της θάλασσας σε συνδυασμό με την διεύθυνση του ανέμου και το χρονικό όριο που έμενε στη θάλασσα…. μπορεί το παιδί να το έριξαν μέσα από μία βάρκα», λέει ο Νίκος Σπανός, Ναύαρχος Ε.Α.
Έδωσαν κατάθεση οι Αιγύπτιοι που βρήκαν το κορίτσι
Επίσης έχουν ληφθεί καταθέσεις από τους τρεις Αιγυπτίους και έναν Έλληνα. Πρόκειται για τους ανθρώπους που βρήκαν το παιδί και κάλεσαν στο λιμενικό για να ενημερώσουν. Από τις μέχρι τώρα κινήσεις τους αλλά και από τον έλεγχο στα κινητά τους κανείς δεν συνδέεται με το περιστατικό.
Το μυστήριο παραμένει καθώς δεν μπορεί να εξηγηθεί πως για δεύτερη ημέρα κανείς δεν έχει αναζητήσει ένα μικρό κορίτσι 3 ετών.
«Έχει σταλεί σήμα σε αστυνομικές και λιμενικές Αρχές και αστυνομία για πληροφορίες. Οι έρευνες έχουν επεκταθεί κατά μήκος της ακτογραμμής σε λιμάνια, μαρίνες και ιδιωτικά σκάφη μέχρι και με την συνδρομή δυτών με στόχο να εντοπιστεί οποιοδήποτε ίχνος που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μία ουσιαστική εξέλιξη», προσθέτει ο κ. Σπανός.
«Ήταν ελλιποβαρές παιδί»
«Είναι σε μία άθλια κατάσταση. Έχει σημάδια στο σωματάκι του και στο κεφάλι και θα περιμένουμε να δούμε αν είναι από πνιγμούς ή από ξυλοδαρμό. Έχει χτυπηματάκια στο πρόσωπο και στο σώμα. Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά», ανέφερε μία μαρτυρία.
«Το παιδάκι είχε κάποιο μεταβολικό νόσημα και ήταν εύκολο να πνιγεί. Ήταν ελλιποβαρές παιδί. Είχε πολλές εκδορές τριβής. Δεν είχε ρήξεις οργάνων. Βρήκαμε άμμο και νερό στους πνεύμονες.
Έχουμε πάρει και DNA για να το ταυτοποιήσουμε με συγγενή αν βρεθεί. Ακόμη και αν το εγκατέλειψαν είναι από μόνο του εγκληματικό», δήλωσε στο MEGA ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό του παιδιού.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Ο Μητσοτάκης θα εξαγγείλει στη ΔΕΘ 12 μέτρα που θα απλώνονται ως τις εκλογές - Σκέψεις για κάλπες τέλη Μαΐου, αρχές Ιουνίου
Ως αφετηρία μιας μακράς προεκλογικής περιόδου αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τη φετινή ΔΕΘ και η Θεσσαλονίκη μετατρέπεται σε βατήρα για την ανάπτυξη από τον πρωθυπουργό της κυβερνητικής οικονομικής πολιτικής του 2027, του προγράμματος της ΝΔ για την επόμενη τετραετία και της αντεπίθεσης για την ανάκτηση του χαμένου εδάφους στη Βόρεια Ελλάδα.
Ο Σταύρος Φλώρος ξεκινάει δικαστικό αγώνα κατά του «Survivor» -Μηνύει την παραγωγή και ζητάει 100 εκατ. δολάρια
Σε δικαστικό αγώνα προχωράει ο Σταύρος Φλώρος κατά της παραγωγής του «Survivor», διεκδικώντας 100 εκατομμύρια ευρώ αποζημίωση μετά το σοβαρό ατύχημα στον Άγιο Δομίνικο.
Κώστας Καραμανλής: Θα παρουσιάζει βιβλίο για Δομάζο-Αντωνιάδη την ώρα που ο Μητσοτάκης θα μιλάει στη ΔΕΘ
Ο Κώστας Καραμανλής θα συμμετάσχει στην παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Μπλιάτκα "Ο Στρατηγός και ο Κανονιέρης – Ο Κοντός και ο Ψηλός
Βιολογικοί γονείς του νεκρού βρέφους που βρέθηκε σε βαλίτσα στην Κυψέλη ο 43χρονος και η 38χρονη, τι έδειξαν τα αποτελέσματα DNA
Οι κατηγορούμενοι είναι γονείς του νεκρού παιδιού, της 15χρονης και του 12χρονου - Ο 9χρονος είναι γιος της Γερμανίδας αλλά όχι του Έλληνα
Η ομιλία του Ν. Ανδρουλάκη για τον εορτασμό των 52 χρόνων από την ημέρα ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ, την 3η Σεπτεμβρίου 1974 -Δείτε live
Σε εξέλιξη βρίσκεται η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη από το Ηράκλειο Κρήτης, με αφορμή τα 52 χρόνια από την ημέρα ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ από τον Ανδρέα Παπανδρέου.
Έσκαψαν όλο τον κήπο και δεν βρήκαν την ηλικιωμένη -«Μένω δέκα χρόνια εδώ και δεν την είχα δει ποτέ», λέει γείτονας
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για την υπόθεση στον Μαραθώνα και τη γυναίκα που φέρεται να έθαψε τη μητέρα της στην αυλή του σπιτιού της, πριν από περίπου 10 χρόνια.