Πάνος Καμμένος σε Αντώνη Σαμαρά με φωτογραφία από τα παλιά: «Ξέρεις εσύ»
Ο Πάνος Καμμένος έχει δηλώσει πως θα επέστρεφε στην πολιτική μόνο αν ο Αντώνης Σαμαράς θα έκανε κόμμα, κάτι που ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ έχει αφήσει ανοικτό.
Με μια ανάρτηση στο Χ ο Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε στον Αντώνη Σαμαρά με μια παλιά τους φωτογραφία και αινιγματική λεζάντα «ξέρεις εσύ»…
Ο Πάνος Καμμένος ανήρτησε στο Χ μια φωτογραφία του με τον Αντώνη Σαμαρά από τα νεανικά τους χρόνια, όταν και οι δυο ήταν στη Νέα Δημοκρατία.
Και την συνοδεύει με μια αινιγματική λεζάντα, όπου γράφει: «Ξέρεις εσύ…».
Ο Πάνος Καμμένος έχει δηλώσει πως θα επέστρεφε στην πολιτική μόνο αν ο Αντώνης Σαμαράς θα έκανε κόμμα, κάτι που ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ έχει αφήσει ανοικτό.
Ξέρεις εσύ …. pic.twitter.com/roDw6VrK2I
— Panos Kammenos (@PanosKammenos) November 12, 2025
Ο πρώην συγκυβερνήτης του Αλέξη Τσίπρα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του KONTRA, εξαπέλυσε πυρά κατά του Αντώνη Σαμαρά λέγοντας χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων πως «το αρχαιότερο επάγγελμα στον κόσμο έχει και πολιτική εκδοχή κι αυτό είναι Αντώνης Σαμαράς. Είναι ο Αντώνης Σαμαράς ο οποίος το 1993 ανέτρεψε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη».
Συγκεκριμένα τόνισε πως έχει δίκιο ότι πλέον η Νέα Δημοκρατία είναι ένα «σημιτικό ΠΑΣΟΚ βαμμενο μπλε», ενώ συνέχισε αναφέροντας ότι «ο Αντώνης Σαμαράς είναι αυτός που πρώτος έκανε τη Νέα Δημοκρατία συνέταιρο του ΠΑΣΟΚ.
Ήταν εκείνος που συγκυβέρνησε με το ΠΑΣΟΚ, έδωσε “χαρτί συγχώρεσης” στον Γιώργο Παπανδρέου, και συγκυβέρνησε με τον Βενιζέλο, δεν μπορεί ο Σαμαράς να μιλάει για αυτά».
«Το αρχαιότερο επάγγελμα στον κόσμο έχει και πολιτική εκδοχή κι αυτό είναι Αντώνης Σαμαράς. Είναι ο Αντώνης Σαμαράς ο οποίος το 1993 ανέτρεψε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και ο Αντώνης Σαμαράς επανέρχεται τώρα να κάνει το ίδιο. Δεν μπορεί ο Σαμαράς ο οποίος έκανε τη Νέα Δημοκρατία συνέταιρο του ΠΑΣΟΚ να κατηγορεί τη ΝΔ που πράγματι έχει γίνει ένα σημιτικό μόρφωμα. Αλλά το μόρφωμα ο πρώτος που το έκανε ήταν ο Αντώνης Σαμαράς», ανέφερε ο Πάνος Καμμένος.
«Ο Σαμαράς το 93, για να εξυπηρετήσει συμφέροντα συγκεκριμένου επιχειρηματία, ανέτρεψε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Και τώρα κάνει ακριβώς το ίδιο. Προσπαθεί να εξουδετερώσει οποιαδήποτε δύναμη βρίσκεται δεξιά της Νέας Δημοκρατίας, προσπαθεί να καταστρέψει οποιαδήποτε πολιτική έκφραση υπάρχει», είπε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Μαρία Καρυστιανού.
«Η επίθεση κατά της κ. Καρυστιανού είναι απίστευτη. Ο κ. Νικολόπουλος είναι αυτός ο οποίος, φεύγοντας από τους ΑΝΕΛ, ουσιαστικά “εκτέλεσε” την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ο κ. Καραχάλιος, πάντα υπήρξε συνεργάτης του κ. Σαμαρά…
Σχετικά με τη διάρκεια της συνέντευξης του Αντώνη Σαμαρά, σχολίασε πως «Ούτε ο Φιντέλ Κάστρο ως πρόεδρος της Κούβας δεν είχε δώσει συνέντευξη διάρκειας δύο ωρών σε κανάλι εθνικής εμβέλειας»
«Με το που βγήκε μία μέτρηση που η Καρυστιανού είχε διπλάσιο ποσοστό από τον κ. Σαμαρά βγήκε ο κύριος Καραχάλιος να κάνει τρεις συνεντεύξεις και στη συνέχεια ο Αντώνης Σαμαράς, να το κάνει αυτό προσπαθώντας να βάλουν μία γυναίκα η οποία παλεύει για το παιδί της, για το δίκαιο του παιδιού της, για τη δικαιοσύνη, η οποία δεν θέλει να κάνει κόμμα, να την κάνουν να κάνει κόμμα και μάλιστα να πάρει παλαιά υλικά.»
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Σταύρος Φλώρος: Ζητά αποζημίωση 100 εκατ. δολαρίων για τον ακρωτηριασμό του - Τι είπε ο ίδιος για όσα έγιναν στο γνωστό ριάλιτι
Ο Σταύρος Φλώρος σχεδόν 4 μήνες μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του στον Άγιο Δομίνικο διεκδικεί αποζημίωση 100 εκατομμυρίων δολαρίων.
Μαραθώνας: «Ήθελα τη σύνταξη γιατί δεν είχα άλλη δουλειά», λέει η κόρη που έκρυψε τη μητέρα της στο υπόγειο
Ανέφερε ότι η μητέρα της έπαιρνε περίπου 1.000 ευρώ σύνταξη και παραδέχτηκε ότι δεν δήλωσε τον θάνατό της ώστε να συνεχίσει να παίρνει τα χρήματα
Φωτιά στο Άλσος Γαλατσίου: Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής
Οι καπνοί από την φωτιά είναι ορατοί σε πολλές περιοχές της Αττικής
Ο δράστης φώναζε στον αστυνομικό «ρίξε μου» και τον πλησίαζε με το μαχαίρι: Πολίτες περιγράφουν πώς έγινε η επίθεση στο ΑΤ Μάνδρας
«Έσπασε την πόρτα γιατί ο αστυνομικός την κρατούσε με πίεση για να μην μπει μέσα», είπε γυναίκα που βρισκόταν στο κτίριο για να βγάλει ταυτότητα
Γεωργιάδης για τις μεταγγίσεις στο Παίδων «Αγία Σοφία»: Θα παύσει άμεσα η ταλαιπωρία των 800 ασθενών
Καταρτίστηκε σχέδιο για την αντιμετώπιση των καθυστερήσεων - Στο νοσοκομείο μεταγγίζονται 800 πάσχοντες