ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Παράταση στην εφαρμογή της νέας πλατφόρμας για τα ηλεκτρονικά ραντεβού μετά από αίτημα του ΙΣΑ

Παράταση στην εφαρμογή της νέας πλατφόρμας για τα ηλεκτρονικά ραντεβού μετά από αίτημα του ΙΣΑ

Το σύστημα είχε αποφασιστεί να τεθεί σε λειτουργία 1η Φεβρουαρίου και σύμφωνα με τον ΙΣΑ δίνεται παράταση ενός μήνα

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Το αίτημα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) να δοθεί παράταση στην εφαρμογή της νέας πλατφόρμας, για τα ηλεκτρονικά ραντεβού, προκειμένου οι γιατροί να εκπαιδευθούν από την ΗΔΙΚΑ και να εξοικειωθούν με τα νέα δεδομένα, έκανε δεκτό, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΙΣΑ, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Το σύστημα είχε αποφασιστεί να τεθεί σε λειτουργία 1η Φεβρουαρίου και σύμφωνα με τον ΙΣΑ δίνεται παράταση ενός μήνα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Παράλληλα, θα δοθεί χρόνος να τροποποιήσει η ΗΔΙΚΑ κάποια δεδομένα ανάλογα με τις επισημάνσεις του ΙΣΑ και των άλλων Ιατρικών Συλλόγων», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο ΙΣΑ εμμένει στη θέση του ότι «ο γιατρός δεν είναι γραμματέας είναι επιστήμονας και θα πρέπει το σύστημα να είναι εύχρηστο για να διευκολύνεται στο έργο του».

«Ο γιατρός θα πρέπει να ασκεί απρόσκοπτα το έργο του χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες. Τα νέα συστήματα θα πρέπει να είναι εύχρηστα και να διασφαλίζουν ότι δεν θα ταλαιπωρηθεί ούτε ο γιατρός ούτε ο ασθενής», τόνισε ο πρόεδρος του ΙΣΑ, Γ. Πατούλης.

Άνω Λιόσια: «Χτύπησε την κόρη μου και θόλωσα, της έριξα δυο χαστούκια», λέει ο άνδρας που επιτέθηκε στην δασκάλα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Άνω Λιόσια: «Χτύπησε την κόρη μου και θόλωσα, της έριξα δυο χαστούκια», λέει ο άνδρας που επιτέθηκε στην δασκάλα
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Τσίπρας από την Ολυμπία: «Να φύγει ο Φλωρίδης» – Μετωπική επίθεση σε Μητσοτάκη για Τέμπη, ακρίβεια και διαφθορά
Σε σοβαρή κατάσταση η διευθύντρια του νηπιαγωγείου στα Άνω Λιόσια μετά την επίθεση από Ρομά, λέει η Διεύθυνση Εκπαίδευσης
Νέα μαρτυρία για την υπόθεση Μαζωνάκη: «Τον πήραν καθιστό, ήταν άσπρος με τα μάτια ανοιχτά» – Μυστήριο με την δεύτερη κλινική των γιατρών
Πατέρας Καρολάιν για Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: «Είναι μικρός, αδύναμος και νάρκισσος -Η Λυδία δεν ξέρει για τη μητέρα της»