Πάρος: Καμία ισχύ δεν έχει η άδεια ναυαγοσώστη που υποστήριζε ότι είχε ο ιδιοκτήτης του beach bar που πνίγηκε ο 4χρονος – Τι δείχνουν τα βίντεο
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει από τον ΕΟΤ και την πολεοδομία αυτοψία στο χώρο, όπου καθημερινά περνούσαν τις ώρες τους εκατοντάδες πελάτες κάθε ηλικίας
Απροστάτευτοι σε περίπτωση ατυχήματος φαίνεται πως ήταν οι θαμώνες του beach bar της Πάρου, όπου έχασε τη ζωή του το 4χρονο αγόρι, πέφτοντας στην πισίνα.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, η άδεια ναυαγοσώστη που έλεγε πως είχε ο ιδιοκτήτης του beach bar της Πάρου, δεν έχει καμία απολύτως ισχύ.
Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο 69χρονος ιδιοκτήτης δεν έχει προσκομίσει έγγραφα που του έχουν ζητηθεί για την άδεια της επιχείρησης ενώ φαίνεται πως έχουν γίνει και αλλαγές στη δομή της πισίνας. Εκεί, μεταξύ άλλων, έχει τοποθετηθεί ένα γεφυράκι, το οποίο εμποδίζει την ορατότητα από τη μία πλευρά της πισίνας στην άλλη…
Τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να γίνει αυτοψία στο χώρο, από τον ΕΟΤ και την πολεοδομία, για βγουν ασφαλή συμπεράσματα.
Τι δείχνουν τα βίντεο από την ημέρα της τραγωδίας
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αρχές έχουν πλέον στα χέρια τους όλο το υλικό από τις κάμερες και σε αυτό φαίνονται όλες οι δραματικές στιγμές του μικρού αγοριού, πού ήταν οι γονείς τη στιγμή που έγιναν όλα αλλά και τις προσπάθειες που έγιναν για την διάσωση του παιδιού.
Φαίνεται ξεκάθαρα και στα βίντεο ότι δεν υπήρχε πουθενά ναυαγοσώστης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι με απόφαση του Αρείου Πάγου, ακόμη και όταν δεν υπάρχει καλή επιτήρηση από γονείς, σε τέτοιες περιπτώσεις, η ευθύνη μετατίθεται στους υπεύθυνους της πισίνας.
Υπενθυμίζεται ότι το τραγικό συμβάν, έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (08.08.2026) στο beach bar της Πάρου, όπου είχε πάει η οικογένεια με τα δύο μικρά παιδιά της, για να περάσει κάποιες ώρες ξεγνοιασιάς.
Το 4χρονο αγοράκι έπεσε στην πισίνα, με τον μπάρμαν της επιχείρησης να βουτάει για να το βγάλει. Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες που έγιναν για να επανέλθει το αγοράκι στη ζωή, εκείνο άφησε την τελευταία πνοή του.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Ρόδος: Φορτηγό πλοίο μπλόκαρε το λιμάνι της Καμείρου Σκάλας – Στα ανοιχτά επιβατηγό με 120 άτομα και μία έγκυο
Αναστάτωση στο λιμάνι της Καμείρου Σκάλας, καθώς φορτηγό πλοίο που μεταφέρει ελαφρόπετρα φέρεται να έχει καταλάβει χωρίς άδεια την προβλήτα.
Συγκλονίζει η μητέρα του Γιώργου Μαζωνάκη: «Κλαίω συνέχεια, δικαίωση για το παιδί μου»
Συντετριμμένη η Κλειώ Μαζωνάκη μίλησε για τον θάνατο του γιου της, σχεδόν ενάμιση μήνα μετά.
Κατάθεση «φωτιά» της 19χρονης κόρης του γιατρού της Καρνεάδου: «Ο πατέρας μου είχε δρομολογήσει την πρόσληψη αναισθησιολόγου»
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Μαζωνάκη μετά τις αποκαλύψεις για την πρόσληψη αναισθησιολόγου από τον προφυλακισμένο πατέρα.
Κυριάκος Μητσοτάκης: Παράθυρο για νέα μέτρα από τις Βρυξέλλες – Δεν θα ρίξουμε τη χώρα στα βράχια λόγω εκλογών απάντησε στην αντιπολίτευση
«Όχι» σε εκπτώσεις για ΚΑΠ και πολιτική συνοχή - «Τα γαλάζια γράμματα έχουν συχνά σημαντική ανταπόκριση στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο» είπε για το μεταναστευτικό
Περιστέρι: «Μου είπε ότι του έβαλε λιβάνι, όχι ατροπίνη» λέει φίλη της 41χρονης που δηλητηρίαζε τον πρώην σύζυγό της – Βίντεο με τον γιατρό να καταρρέει
«Η νοσηλεύτρια μου είπε ότι μια ρασοφορεμένη της πούλησε λιβάνι λέγοντάς της ότι μπορείς να το φας» αποκαλύπτει η φίλη της 41χρονης.
Άγιος Παντελεήμονας Αττικής: Σοκαριστικό βίντεο - Ληστές χτυπούν ηλικιωμένο με σιδερόβεργα για μία αλυσίδα
Το θύμα έκανε αμέριμνο βόλτα με τον σκύλο του στον Άγιο Παντελεήμονα, όταν οι δύο άνδρες τον προσέγγισαν κρατώντας μεταλλική βέργα.