ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 13 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Πάρος: Νεκρός 90χρονος Ιταλός μετά από τροχαίο με 23χρονο που οδηγούσε μεθυσμένος

Πάρος: Νεκρός 90χρονος Ιταλός μετά από τροχαίο με 23χρονο που οδηγούσε μεθυσμένος

Ο 23χρονος διαπιστώθηκε ότι δεν είχε άδεια, δίπλωμα και νόμιμα έγγραφα παραμονής στη χώρα

Ένα τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (10.10.2025) στην Πάρο, με αποτέλεσμα ένας άνδρας 90 ετών να χάσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες και όσα καταγράφει το newsit.gr, το τροχαίο στην Πάρο έγινε όταν ένας 23χρονος υπήκοος Αλβανίας συγκρούστηκε με το αυτοκίνητό του με άλλο όχημα στο οποίο επέβαιναν 3 Ιταλοί.

Ως αποτέλεσμα τραυματίστηκε θανάσιμα ένας ηλικιωμένος και δύο ακόμη άτομα ηλικίας 66 και 63 ετών τραυματίστηκαν πιο ελαφρά.

Ο 23χρονος οδηγός του οχήματος οδηγούσε μεθυσμένος, καθώς αυτό προέκυψε από το αλκοτέστ που έγινε δύο φορές από κλιμάκιο της αστυνομίας και διαπιστώθηκε ότι δεν είχε άδεια, δίπλωμα και νόμιμα έγγραφα παραμονής στη χώρα.

Συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Σύρου.

Η Άννα Ντουντουνάκη στον τελικό των 100μ. πεταλούδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με πανελλήνιο ρεκόρ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Η Άννα Ντουντουνάκη στον τελικό των 100μ. πεταλούδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με πανελλήνιο ρεκόρ