ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Πατέρας Αντώνιος: Διεκόπη η δίκη για τις 7 Μαΐου – «Επιθυμώ να δικαστώ, έχω κουραστεί με αυτήν την κατάσταση, παρακαλώ να αρχίσουμε»

Πατέρας Αντώνιος: Διεκόπη η δίκη για τις 7 Μαΐου – «Επιθυμώ να δικαστώ, έχω κουραστεί με αυτήν την κατάσταση, παρακαλώ να αρχίσουμε»

Ο πρώην επικεφαλής της Κιβωτού του Κόσμου, κάθισε στο εδώλιο του κατηγορούμενου και ζήτησε να «δικαστεί», λέγοντας ότι έχει κουραστεί από την πολύχρονη εμπλοκή του με τη δικαιοσύνη

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Για τις 7 Μαΐου διεκόπη η δίκη του πατέρα Αντώνιου, ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου, για τις καταγγελίες σε βάρος του για ασελγείς πράξεις σε δύο ανήλικα αγόρια και τροφίμους δομών της Οργάνωσης.

Ο πρώην επικεφαλής της Κιβωτού του Κόσμου, κάθισε στο εδώλιο του κατηγορούμενου και ζήτησε να «δικαστεί», λέγοντας, σύμφωνα με το newsit.gr, ότι έχει κουραστεί από την πολύχρονη εμπλοκή του με τη δικαιοσύνη. «Επιθυμώ να δικαστώ. Έχω κουραστεί πάρα πολύ με αυτήν την κατάσταση και σας παρακαλώ να αρχίσουμε» είπε ο πατέρας Αντώνιος στους δικαστές του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών.

Έγραψε ιστορία ο Μανόλο – Πέταξε στην κορυφή στις Βρυξέλλες και κατέκτησε το πρώτο διαμάντι της καριέρας του
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Έγραψε ιστορία ο Μανόλο – Πέταξε στην κορυφή στις Βρυξέλλες και κατέκτησε το πρώτο διαμάντι της καριέρας του
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Σταύρος Φλώρος: Ζητά αποζημίωση 100 εκατ. δολαρίων για τον ακρωτηριασμό του - Τι είπε ο ίδιος για όσα έγιναν στο γνωστό ριάλιτι
Μαραθώνας: «Ήθελα τη σύνταξη γιατί δεν είχα άλλη δουλειά», λέει η κόρη που έκρυψε τη μητέρα της στο υπόγειο
Ο δράστης φώναζε στον αστυνομικό «ρίξε μου» και τον πλησίαζε με το μαχαίρι: Πολίτες περιγράφουν πώς έγινε η επίθεση στο ΑΤ Μάνδρας