ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Πάτρα: Διασωληνωμένη και σε κρίσιμη κατάσταση η 11χρονη που έπεσε από βυτιοφόρο

Πάτρα: Διασωληνωμένη και σε κρίσιμη κατάσταση η 11χρονη που έπεσε από βυτιοφόρο

Το ατύχημα σημειώθηκε ενώ το κοριτσάκι έπαιζε με άλλα παιδιά

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του νοσοκομείου του Ρίου νοσηλεύεται η 11χρονη, η οποία έπεσε από βυτιοφόρο σε ατύχημα στο Καλαμάκι της Δυτικής Αχαΐας.

Το ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (19.01.25) όταν στάθμευσε βυτιοφόρο για να φορτώσει γάλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24.News, η 11χρονη ενώ έπαιζε με άλλα παιδιά στο δρόμο, κάποια στιγμή ανέβηκε στη σιδερένια σκάλα του βυτιοφόρου.

Ο οδηγός όταν ολοκλήρωσε τη διαδικασία δεν αντιλήφθηκε την 11χρονη και έβαλε μπροστά τη μηχανή για να φύγει.

Μόλις το κοριτσάκι κατάλαβε πως το βαρύ όχημα ξεκινούσε, πήδηξε με αποτέλεσμα να πέσει στο δρόμο και να χτυπήσει στο κεφάλι.

Η 11χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο αρχικά στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, όπου και διασωληνώθηκε. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρίου όπου εισήχθη στην ΜΕΘ Παίδων, με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας της ιδιαίτερα σοβαρή.

Καρυστιανού για θάνατο Μαζωνάκη και κβαντική ιατρική: «Είναι το μέλλον, δεν θα καταργήσουμε τις επιστήμες επειδή κάποιοι δεν γνωρίζουν»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Καρυστιανού για θάνατο Μαζωνάκη και κβαντική ιατρική: «Είναι το μέλλον, δεν θα καταργήσουμε τις επιστήμες επειδή κάποιοι δεν γνωρίζουν»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Ξεκινά σε δεύτερο βαθμό η δίκη για τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα: «Δεν θα ανεχθούμε συγκάλυψη» διαμηνύουν οι δικηγόροι της οικογένειάς της
Γεωργιάδης: Έρχεται app που θα δείχνει τι επιτρέπεται να κάνει κάθε γιατρός - «Απατεώνες υπήρχαν και θα υπάρχουν»