ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 12 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Πάτρα: Παιδιά πήγαν να πουν τα κάλαντα και ζήτησαν να πληρωθούν μέσω IRIS

Πάτρα: Παιδιά πήγαν να πουν τα κάλαντα και ζήτησαν να πληρωθούν μέσω IRIS

Μαθητές κάθε ηλικίας ήταν από νωρίς στους δρόμους, για να πουν τα κάλαντα σε σπίτια και επιχειρήσεις.

Για τα παραδοσιακά κάλαντα ξεχύθηκαν παιδιά κάθε ηλικίας στους δρόμους της χώρας και συγκεκριμένα της Πάτρας γεμίζοντας με χαμόγελα αλλά και τους παραδοσιακούς ήχους από τα τριγωνάκια τις γειτονιές. Η φετινή «καινοτομία» βέβαια ήταν ότι κάποια παιδιά ζητούσαν να πληρωθούν μέσω…. IRIS.

Παρά τις καιρικές συνθήκες που επικράτησαν σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων (24/12/2025), αρκετά ήταν τα παιδιά που βγήκαν να ψάλουν τα κάλαντα στην Πάτρα για να βγάλουν το χαρτζιλίκι τους. Απ’ ότι φαίνεται όμως πολλοί δεν ήθελαν μετρητά.

Χαρακτηριστικά είναι τα παραδείγματα στην Πάτρα, όπου μαθητές κάθε ηλικίας ήταν από νωρίς στους δρόμους, για να πουν τα κάλαντα σε σπίτια και επιχειρήσεις με τον τρόπο πληρωμής που προτιμούσαν να ήταν μέσω IRIS.


Σύμφωνα μάλιστα με δύο μαθητές, που μίλησαν στην κάμερα του Star: «Μας έβαλαν τα χρήματα, δύο φορές νομίζω, με IRIS. Τσεκάραμε εάν μπήκαν, και εάν δεν, δεν θα φεύγαμε».

Προφυλακιστέος ο φερόμενος ως διακινητής των μεταναστών στο πολύνεκρο επεισόδιο στη Χίο - Ισχυρίστηκε ότι πλήρωσε κι εκείνος 3.000 ευρώ για να μπει στη βάρκα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Προφυλακιστέος ο φερόμενος ως διακινητής των μεταναστών στο πολύνεκρο επεισόδιο στη Χίο - Ισχυρίστηκε ότι πλήρωσε κι εκείνος 3.000 ευρώ για να μπει στη βάρκα