Πάτρα: Το καθαρό καρέ της Λόρα σε μίνι μάρκετ και η μαρτυρία φίλης της – «Ήθελε καιρό να φύγει»
Ώρες αγωνίας για την 16χρονη που έφυγε από την Πάτρα και όπως όλα δείχνουν βρίσκεται στην Αθήνα και στην περιοχή του Ζωγράφου.
Όπως δείχνουν στοιχεία και μαρτυρίες η 16χρονη Λόρα, φαίνεται να το έσκασε από την οικογένειά της στην Πάτρα και να βρέθηκε στην Αθήνα, με μαρτυρίες και βιντεοληπτικό υλικό να την τοποθετεί στην περιοχή του Ζωγράφου.
Η επιστήθια φίλη της Λόρας στην Ελλάδα, που γνωρίζονται εδώ και 2-3 χρόνια μίλησε στην εκπομπή LIve News και είπε συγκεκριμένα ότι της είχε πει η Λόρα ότι την πίεζαν πάρα πολύ στο σπίτι.
«Δεν μου είχε πει ποτέ για σωματική βία αλλά για ψυχολογική σίγουρα», είπε η κοπέλα και τόνισε ότι η Λόρα ήθελε να φύγει.
Ότι υπήρχαν τιμωρίες σχεδόν για το τίποτα, είπε μεταξύ άλλων η φίλη της και τόνισε ότι της έλεγε συνέχεια η 16χρονη ότι δεν άντεχε άλλο και ήθελε να φύγει.
Τον χειμώνα δεν έβγαινε από το σπίτι γιατί δεν την άφηναν οι δικοί της, είπε ακόμη η φίλη της, που όπως είπε είχε πολύ καιρό να μιλήσει μαζί της ιδιαίτερα για κάτι προσωπικό.
Στο σχολείο όπως είπε δεν ήταν καλή μαθήτρια καθώς δεν γνώριζε τη γλώσσα.
Όπως είπε μεταξύ άλλων οι γονείς της την άφηναν για αρκετό καιρό μόνη στο σπίτι, ακόμη και δύο μήνες τα καλοκαίρια και έφευγαν για Γερμανία.
Η μαρτυρία των 16χρονων
Κάποιοι ανήλικοι, την είδαν την Τρίτη 13.01.2025 σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Ζωγράφου και περιέγραψαν τη συνάντησή τους.
«Ημουν μέσα στο σούπερ μάρκετ μαζί με άλλα δύο παιδιά όταν την είδαμε. Ο φίλος μου μου έλεγε ότι κάπου την έχω ξαναδεί αυτή την κοπέλα και κατάλαβε ότι είναι η κοπέλα που δείχνουν στην τηλεόραση», είπε ο 16χρονος.
«Περιμέναμε κανένα 20λεπτο και βγήκε με πολλά ψώνια, είδαμε ότι μοιάζει πάρα πολύ και την ακολουθήσαμε και έστριψε αριστερά προς Δάφνης. Ο φίλος μου τη φώναξε 3 φορές κοπελιά και εκείνη την τρίτη φορά γύρισε και είπε ότι δεν μιλούσε Ελληνικά. Ο φίλος του όπως είπε της έδειξε τη φωτογραφία της, όχι από το silver alert και εκείνη απομακρύνθηκε κανονικά. όπως περιέγραψε, δεν φάνηκε τρομαγμένη ενώ και μέσα στο σούπερ μάρκετ αλλά και όταν έφυγε ήταν μόνη της», περιέγραψε για τη συνάντησή τους.
Η μητέρα της Λόρας, ήρθε για λίγες ώρες το βράδυ της Τρίτης στην Αθήνα και κρατώντας μία φωτογραφία της στα χέρια ρωτούσε τους περαστικούς αν την έχουν δει.
Την ίδια ώρα οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τα ίχνη της κοπέλας με τις έρευνες να επικεντρώνονται στην περιοχή του Ζωγράφου, αλλά και στο κέντρο της Αθήνας. Η 16χρονη μετά την πώληση των δύο κινητών τηλεφώνων, προχώρησε στην αγορά ενός μεταχειρισμένου iphone.
Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ κατάφεραν να φτάσουν στο κατάστημα από όπου προμηθεύτηκε το κινητό τηλέφωνο η κοπέλα και πληροφορήθηκαν το σειριακό του αριθμό. Έτσι περιμένουν να το ενεργοποιήσει η 16χρονη προκειμένου να εντοπίσουν το στίγμα της και να δοθεί τέλος στις ώρες αγωνίας που βιώνουν οι γονείς της και τα συγγενικά της πρόσωπα.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Οικογένειες ομόφυλων ζευγαριών στα νέα σχολικά βιβλία Δημοτικού - Η απάντηση της κυβέρνησης
Τι απαντά ο συγγραφέας των βιβλίων.
«Δεν θυμάμαι πού την έβαλα, είναι προσωπικά θέματα αυτά» λέει η 68χρονη από τον Μαραθώνα που είπε ότι έθαψε τη μητέρα της για να παίρνει τη σύνταξη
«Έχει κάνει παρανομία η μητέρα μου αλλά ούτε σε εμένα δεν λέει τι έχει κάνει» λέει ο γιος της 68χρονης και εγγονός της εξαφανισμένης ηλικιωμένης.
Ο Μητσοτάκης θα εξαγγείλει στη ΔΕΘ 12 μέτρα που θα απλώνονται ως τις εκλογές - Σκέψεις για κάλπες τέλη Μαΐου, αρχές Ιουνίου
Ως αφετηρία μιας μακράς προεκλογικής περιόδου αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τη φετινή ΔΕΘ και η Θεσσαλονίκη μετατρέπεται σε βατήρα για την ανάπτυξη από τον πρωθυπουργό της κυβερνητικής οικονομικής πολιτικής του 2027, του προγράμματος της ΝΔ για την επόμενη τετραετία και της αντεπίθεσης για την ανάκτηση του χαμένου εδάφους στη Βόρεια Ελλάδα.
Ο Σταύρος Φλώρος ξεκινάει δικαστικό αγώνα κατά του «Survivor» -Μηνύει την παραγωγή και ζητάει 100 εκατ. δολάρια
Σε δικαστικό αγώνα προχωράει ο Σταύρος Φλώρος κατά της παραγωγής του «Survivor», διεκδικώντας 100 εκατομμύρια ευρώ αποζημίωση μετά το σοβαρό ατύχημα στον Άγιο Δομίνικο.
Κώστας Καραμανλής: Θα παρουσιάζει βιβλίο για Δομάζο-Αντωνιάδη την ώρα που ο Μητσοτάκης θα μιλάει στη ΔΕΘ
Ο Κώστας Καραμανλής θα συμμετάσχει στην παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Μπλιάτκα "Ο Στρατηγός και ο Κανονιέρης – Ο Κοντός και ο Ψηλός
Βιολογικοί γονείς του νεκρού βρέφους που βρέθηκε σε βαλίτσα στην Κυψέλη ο 43χρονος και η 38χρονη, τι έδειξαν τα αποτελέσματα DNA
Οι κατηγορούμενοι είναι γονείς του νεκρού παιδιού, της 15χρονης και του 12χρονου - Ο 9χρονος είναι γιος της Γερμανίδας αλλά όχι του Έλληνα