ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 13 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Πειραιάς: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες – Επί τόπου ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής

Πειραιάς: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες – Επί τόπου ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής

Διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων προς τον ΟΛΠ.

Στις φλόγες τυλίχθηκε το βράδυ της Παρασκευής (21.02.2025) αυτοκίνητο στον Άγιο Νικόλαο του Πειραιά.

Άμεσα σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική, που έσπευσε να κατασβέσει τη φωτιά από το αυτοκίνητο, σε κεντρικό σημείο του Πειραιά.

Σύμφωνα με το piraeuspress.gr, το συμβάν έλαβε χώρα λίγο μετά τις 20:15 όταν ένα ΙΧ τυλίχθηκε στις φλόγες, κάτω από άγνωστες συνθήκες, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, στο Λιμάνι του Πειραιά.

Το αυτοκίνητο βρισκόταν σταματημένο σε γνωστή καντίνα που βρίσκεται έξω από το Λιμεναρχείο Πειραιά.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως δύο πυροσβεστικά οχήματα ενώ διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων προς τον ΟΛΠ.

Η φωτιά τέθηκε σύντομα υπό έλεγχο ενώ ακόμα στο σημείο του συμβάντος παραμένουν δύο οχήματα της πυροσβεστικής για προληπτικούς λόγους.

Η Άννα Ντουντουνάκη στον τελικό των 100μ. πεταλούδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με πανελλήνιο ρεκόρ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Η Άννα Ντουντουνάκη στον τελικό των 100μ. πεταλούδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με πανελλήνιο ρεκόρ