Πειραιάς: Καρέ – καρέ η κλοπή φορτηγού από 4 νεαρούς – Βίντεο ντοκουμέντο
Καθημερινά κλέβονται κατά μέσο όρο πάνω από 50 οχήματα στην χώρα μας
Tέσσερις νεαροί άνοιξαν φορτηγό, το έβαλαν μπροστά και έγιναν καπνός σε μόλις επτά λεπτά στον Πειραιά με τις κλοπές οχημάτων στη χώρα να έχουν πάρει τεράστιες διαστάσεις.
Το βίντεο της κλοπής δείχνει τους δράστες στον Πειραιά να χτυπούν αθόρυβα και να εξαφανίζουν το φορτηγό αγνοώντας την ύπαρξη των καμερών ασφαλείας.
Καθημερινά κατά μέσο όρο πάνω από 50 οχήματα κάνουν «φτερά» και στην συγκεκριμένη περίπτωση το επαγγελματικό φορτηγό έκανε «φτερά» μέσα σε λίγα λεπτά.
Όπως φαίνεται στο βίντεο που εξασφάλισε το MEGA, οι δράστες, εντοπίζουν ένα επαγγελματικό φορτηγό και με «χειρουργικές» κινήσεις, όπως καταγγέλλει ο ιδιοκτήτης, το σήκωσαν και «έγιναν καπνός».
«Το φορτηγό βρισκόταν παρκαρισμένο, έξω από αποθήκη της εταιρίας. Είναι πολύ φωτισμένο σημείο για αυτό και το επιλέξαμε και το παρκάραμε εκεί πολλούς μήνες. Ήταν κλειδωμένο το τιμόνι, υπήρχε διακόπτης κεντρικός, ο όποιος απομονώνει το ρεύμα πλήρως από το αυτοκίνητο».
«Τέσσερις και πέντε… Τέσσερις νεαροί άνοιξαν σε δευτερόλεπτα την πόρτα, αγνοώντας εντελώς την κάμερα που τους κατέγραψε, άνοιξαν σε δευτερόλεπτα την πόρτα, εντόπισαν το κεντρικό σύστημα κλειδώματος του ρεύματος, το επανασύνδεσαν, μπήκε ένας από κάτω, προφανώς με πρόσθετα καλώδια. Το έβαλαν μπροστά και έφυγαν μέσα σε εφτά λεπτά. Αφού απομακρύνθηκαν από το σημείο που τους κατέγραφαν οι κάμερες, πήγαν στον επόμενο δρόμο, αγνόησαν τους πάντες. Έψαξαν το όχημα, αφαίρεσαν το σύστημα εντοπισμού, το πέταξαν λίγο πιο κάτω και έφυγαν. Καπέλα φορούσαν, δεν ήταν καλυμμένα τα πρόσωπα. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι σύνηθες, ήταν ένα παλιό φορτηγό», προσθέτει.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Θάνατος Μαζωνάκη: Βίντεο ντοκουμέντο με τον γιατρό να εκπαιδεύει συνάδελφό του από τις Φιλιππίνες σε θεραπεία με βλαστοκύτταρα
Η γιατρός που συμμετείχε στην εκπαίδευση τον ευχαριστεί, σύμφωνα με ανάρτησή της, για την εκπαίδευση στη συγκεκριμένη θεραπεία, ώστε να μπορεί να την εφαρμόσει και η ίδια
Νέες προκλήσεις από την Τουρκία με παραβιάσεις πάνω από το Αιγαίο
Τουρκικά UAV έκαναν πέντε παραβάσεις του FIR Αθηνών και τέσσερις παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου στο βορειοανατολικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο
Βίντεο απ’ την εγκληματική οργάνωση που έκανε διαρρήξεις στην Αττική – Σημάδευσαν τις πόρτες με κόλλα
Έγκλειστοι στις φυλακές Κορυδαλλού και Άμφισσας οι 2 που ταυτοποιήθηκαν - Γεωργιανής καταγωγής οι 3 συλληφθέντες
Η Ελλάδα «κλέβει» τους εκατομμυριούχους της Βρετανίας: Γιατί οι ισχυροί του χρήματος κοιτούν πλέον προς Αθήνα
Τι γράφουν Daily Mail και Independent για τα φορολογικά κίνητρα και τη νέα εικόνα της Ελλάδας
Γιώργος Μαζωνάκης: Οι μαρτυρίες των διασωστών που διαψεύδουν τους γιατρούς – «Είπαν ότι είναι 10 λεπτά εκεί και δεν πρόλαβαν να κάνουν κάτι»
«Οι γιατροί μας είπαν ότι έκαναν συμπιέσεις, ότι έβαλαν απινιδωτή που δεν δούλεψε και ότι είχαν δώσει αδρεναλίνη 1mg», μέχρι να φτάσουν οι διασώστες
Τσίπρας στη "Le Soir": Ναι, είμαι έτοιμος να γίνω πρωθυπουργός, γνωρίζω τη δουλειά, την έχω κάνει ήδη
Στη βελγική εφημερίδα "Le Soir", ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε έτοιμος να αναλάβει εκ νέου τη διακυβέρνηση της χώρας, ενώ άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.