Πειραιάς: Θρήνος για το ζευγάρι που βρέθηκε νεκρό σε γκαράζ -«Έχασα το κορίτσι μου», φώναζε η μητέρα της 24χρονης
Σοκ έχει προκαλέσει στον Πειραιά η τραγωδία με τον εντοπισμό δύο νέων ανθρώπων νεκρών μέσα σε αυτοκίνητο, σε κλειστό γκαράζ πολυκατοικίας.
Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο θάνατός τους να προκλήθηκε από αναθυμιάσεις και μονοξείδιο του άνθρακα, ενώ «φως» στα ακριβή αίτια αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση. Από τις έρευνες αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια και η αυτοχειρία.
Τη σορό των δύο νέων βρήκε ο πατέρας του 28χρονου στο γκαράζ της πολυκατοικίας, επί της οδού Μήλου.
Ο πατέρας του θύματος ανησύχησε όταν δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με τον γιο του. Κατεβαίνοντας στο γκαράζ, ήρθε αντιμέτωπος με το τραγικό θέαμα, καθώς το ζευγάρι βρισκόταν μέσα στο όχημα, ενώ η μηχανή ήταν σε λειτουργία.
«Έχασα το κορίτσι μου»
Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι περιέγραψαν τις δραματικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν όταν αποκαλύφθηκε η τραγωδία.
Γειτόνισσα, μιλώντας στην ΕΡΤ, ανέφερε πως κατάλαβε ότι κάτι σοβαρό είχε συμβεί από τις κραυγές της μητέρας της 24χρονης.
«Με τις φωνές κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Φώναζε η μητέρα της κοπέλας. Έλεγε "το κορίτσι μου το έχασα". Τραγωδία μεγάλη», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Άλλος κάτοικος της περιοχής περιέγραψε τη σκηνή που αντίκρισε, σημειώνοντας πως το αυτοκίνητο ήταν ανοιχτό και η μηχανή φέρεται να λειτουργούσε μέσα στον κλειστό χώρο του γκαράζ.
«Κατέβηκα αργά εγώ, κατά τις 10.30-11. Είδα τον πατέρα και τη μητέρα που ήταν... τι να σας πω τώρα. Είχαν αφήσει το αυτοκίνητο ανοιχτό και με τις αναθυμιάσεις πιθανόν να έγινε κάτι. Να δουλεύει το αυτοκίνητο και να είναι κλειστό το γκαράζ, καταλαβαίνετε…»
Το σενάριο που εξετάζουν οι Αρχές
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, οι δύο νέοι ενδέχεται να έχασαν τις αισθήσεις τους από εισπνοή μονοξειδίου του άνθρακα, το οποίο πιθανόν συσσωρεύτηκε στον κλειστό χώρο λόγω της λειτουργίας του κινητήρα.
Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, μαζί με ιατροδικαστή, διαπίστωσαν ότι οι δύο σοροί δεν έφεραν εξωτερικά τραύματα, γεγονός που, με βάση τα έως τώρα στοιχεία, δεν παραπέμπει σε εγκληματική ενέργεια.
Οι ερευνητές εξετάζουν το ενδεχόμενο το σύστημα κλιματισμού του οχήματος να διοχέτευσε καυσαέρια στο εσωτερικό της καμπίνας, οδηγώντας τους δύο νέους σε έκθεση σε υψηλές συγκεντρώσεις του ιδιαίτερα επικίνδυνου αερίου.
Στο σημείο έσπευσε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να διαπιστώνουν τον θάνατο του ζευγαριού.
Τα ακριβή αίτια της τραγωδίας αναμένεται να διευκρινιστούν από τη νεκροψία-νεκροτομή και το επίσημο πόρισμα των αρμόδιων αρχών.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!