ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Πέντε χρόνια από την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ: Οι δολοφόνοι του κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι, λέει η ΕΣΗΕΑ

Πέντε χρόνια από την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ: Οι δολοφόνοι του κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι, λέει η ΕΣΗΕΑ

Δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη στην έρευνα για τη διαλεύκανση της υπόθεσης που συγκλόνισε την ελληνική κοινή γνώμη, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

έντε χρόνια έχουν περάσει από τη δολοφονία του Γιώργος Καραϊβάζ στις 9 Απριλίου 2021.

Σε ανακοίνωσή της, η ΕΣΗΕΑ υπογραμμίζει ότι, μετά την απαλλαγή των κατηγορουμένων λόγω αμφιβολιών, δεν έχει σημειωθεί καμία ουσιαστική εξέλιξη στις έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, η οποία είχε συγκλονίσει την ελληνική κοινή γνώμη και καλεί την Πολιτεία «να συνεχίσει τις έρευνες, όπως έχει υποχρέωση, έως ότου οι ένοχοι –φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί– οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη».

H ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για τον Γιώργο Καραϊβάζ

Συμπληρώνονται σήμερα πέντε χρόνια από τη δολοφονία του συναδέλφου μας Γιώργου Καραϊβάζ και οι δολοφόνοι του κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι.

Μετά την απαλλαγή των κατηγορουμένων για τη δολοφονία, λόγω αμφιβολιών, δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη στην έρευνα για τη διαλεύκανση της υπόθεσης που συγκλόνισε την ελληνική κοινή γνώμη. Τόσο η ΕΣΗΕΑ όσο και η Ευρωπαϊκή και η Διεθνής Ομοσπονδία Δημοσιογράφων (ΕΟΔ και ΔΟΔ) δεν πρόκειται να σταματήσουμε να απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση. Όσο παραμένει ανεξιχνίαστη η δολοφονία Καραϊβάζ, θα αποτελεί αγκάθι στη νομιμότητα και το Κράτος Δικαίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καλεί για μία ακόμα φορά την Πολιτεία να συνεχίσει τις έρευνες, όπως έχει υποχρέωση, έως ότου οι ένοχοι –φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί– οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.

«Πέταξε» στα 8.40μ. ο Μίλτος Τεντόγλου Diamond League στις Βρυξέλλες και είναι αγκαλιά με το διαμάντι - Δείτε το εντυπωσιακό άλμα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ «Πέταξε» στα 8.40μ. ο Μίλτος Τεντόγλου Diamond League στις Βρυξέλλες και είναι αγκαλιά με το διαμάντι - Δείτε το εντυπωσιακό άλμα
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Κυβερνητικές πηγές για Αλέξη Τσίπρα: Άλλα είπε στην ομιλία, άλλα έστειλαν γραπτώς
Κυψέλη: Στερητικό σύνδρομο «δείχνουν» τα συμπτώματα του νεκρού βρέφους – Οι περιγραφές των γονιών του
Τι είναι το Ελ Νίνιο και πόσο μπορεί να επηρεάσει τον χειμώνα στην Ελλάδα, 10 ερωτήσεις και απαντήσεις
Άνδρας εισέβαλε στο ΑΤ Μάνδρας και τραυμάτισε αστυνομικό με μαχαίρι, πυροβόλησαν τον δράστη στην κοιλιά