Πιερρακάκης: Θα δούμε τι δημοσιονομικός χώρος υπάρχει στο τέλος της χρονιάς για να στηρίξουμε συνολικά τους ενστόλους
«Οτιδήποτε πρόσθετο θα πάει τέλος της χρονιάς, ενώ οι ανακοινώσεις θα γίνουν από το πρωθυπουργό» - Έχουμε στο νου μας τους αστυνομικούς, τους πυροσβέστες και τους λιμενικούς δήλωσε ο ΥΠΟΙΚ.
Με το ίδιο σκεπτικό που αντιμετωπίσαμε τις αυξήσεις στις ένοπλες δυνάμεις, θα δούμε τι δημοσιονομικός χώρος υπάρχει για στηρίξουμε συνολικά τους ενστόλους και θα εξαντλήσουμε τα περιθώρια, ανέφερε ο ΥΠΟΙΚ, Κυριάκος Πιερρακάκης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Αλλά αυτό θα γίνει με πρόγραμμα, σημείωσε ο ΥΠΟΙΚ, κος Κυριάκος Πιερρακάκης, συμπληρώνοντας πως οτιδήποτε πρόσθετο θα πάει τέλος της χρονιάς, ενώ οι ανακοινώσεις θα γίνουν από το πρωθυπουργό. Έχουμε στο νου μας τους αστυνομικούς, τους πυροσβέστες και τους λιμενικούς δήλωσε ο ΥΠΟΙΚ.
Πάμε βήμα – βήμα, πέρσι προτεραιοποιήσαμε τους υγειονομικούς, σημείωσε ο ΥΠΟΙΚ. Πανευρωπαϊκά έχουν μία συζήτηση για τη ρήτρα διαφυγής, δηλαδή πως εξαιρούνται οι αμυντικές δαπάνες, σημείωσε.
Δείτε τι συμβαίνει στην Σχολή Ευελπίδων, έχουμε εκροή στελεχών από τις ένοπλες δυνάμεις, τόνισε ο κος Πιερακκάκης.
Το υπ. Εθνικής Άμυνας έκανε μία εξοικονόμηση, σημείωσε, προσθέτοντας πως η χώρα μας είχε περισσότερους στρατηγούς από τις ΗΠΑ. Το μέρισμα της εξοικονόμησης πηγαίνει στις ένοπλες δυνάμεις. Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην εξοικονόμηση που είχε κάνει ως υπουργός Παιδείας, η οποία οδήγησε σε 10.000 νέες προσλήψεις εκπαιδευτικών.
Έχουμε «εθνική προτεραιοποίηση», ανέφερε ο κος Πιερρακάκης μιλώντας για τις νέες αυξήσεις στους ενστόλους. Από το 2019, έχει δοθεί ήδη επιπλέον 1 μισθό (σ.σ. σε ετήσια βάση) στους δημοσίους υπαλλήλους μέσω διαφόρων αυξήσεων και θα πάμε και παραπάνω τόνισε ο κος Πιερρακάκης. Συνολικά θα υπάρξει νέα στήριξη για τους νέους που είναι στο νοίκι και οι φοροαπαλλαγές.
Δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση σε σχέση με τα αναδρομικά για τους συνταξιούχους, ανέφερε ο ΥΠΟΙΚ. Αυτή την εβδομάδα κατατίθεται το νομοσχέδιο για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό, σημείωσε ο κος Πιερρακάκης.
Τα τεχνολογικά όπλα θα είναι πολλά κατά της φοροδιαφυγής, σημείωσε ο ίδιος, πως θα γίνουν σήμερα (31.3.25) νέες ανακοινώσεις μαζί με τον διοικητή της ΑΑΔΕ, κο Γιώργο Πιτσιλή.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Πρέβεζα: Μεγάλη κινητοποίηση για φωτιά στο Θεσπρωτικό – Στη μάχη και εναέρια μέσα
Ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις βρίσκονται στο σημείο
Οδηγός με κλεμμένο αυτοκίνητο παραβίασε STOP στην Ηλιούπολη και συγκρούστηκε με ταξί – Δείτε εικόνες
Το ταξί από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης κατέληξε να κρέμεται σε αυλή σπιτιού
Επένδυση ύψους 4,2 εκατ. ευρώ από την Lidl Ελλάς για το πλήρως ανανεωμένο κατάστημά της στον Γέρακα
Ένας σύγχρονος χώρος 1.302 τ.μ. που συνδυάζει την τεχνολογία, τη βιωσιμότητα και την αναβαθμισμένη αγοραστική εμπειρία.
Ιός Δυτικού Νείλου: Αττική και Θεσσαλία παραμένουν στο επίκεντρο της έξαρσης - «Ιδιαίτερη προσοχή μέχρι τέλος Σεπτέμβρη», λέει η Παγώνη
Η Ματίνα Παγώνη συνέστησε προσοχή στους πολίτες, λέγοντας μάλιστα ότι από τις αρχές του Οκτωβρίου αναμένεται να βελτιωθεί η εικόνα της έξαρσης – 13 χρόνων παιδί ανάμεσα σε 290 κρούσματα που εκδηλώθηκαν φέτος.
Βρέθηκε η σορός της 90χρονης μέσα σε σεντόνια στο υπόγειο του σπιτιού της οικογένειας στον Μαραθώνα
Συνεχίζονται οι έρευνες για τις συνθήκες και τα αίτια θανάτου της ηλικιωμένης - Εισαγγελέας, ιατροδικαστής και ανθρωπολόγος στη μονοκατοικία του Μαραθώνα
Το Βρετανικό Μουσείο «μοιράζει» δεξιά κι αριστερά θραύσματα από τα Γλυπτά του Παρθενώνα – Το «όχι» της Αθήνας
Πως κινείται η ελληνική κυβέρνηση και τι «βλέπουν» ότι κρύβεται πίσω από την απόφαση των Βρετανών να «δανείζουν» τα κλεμμένα Γλυπτά σε άλλα μουσεία