Πήγε στην Κόκκινη Παραλία που είναι κλειστή μετά τους σεισμούς και είπε στους πυροσβέστες «είμαι YouTuber, ήρθα να ελέγξω την κατάσταση»
«Οι πυροσβέστες προσέχουν την περιοχή, αν υπάρχουν χαζοί σαν εμένα για τέτοια βίντεο δεν φταίνε αυτοί» παραδέχθηκε ο YouTuber Γιαννέλης
Μπορεί η πρόσβαση στην Κόκκινη Παραλία της Σαντορίνης να έχει απαγορευτεί μετά τις κατολισθήσεις από τους αλλεπάλληλους σεισμούς το τελευταίο διάστημα στο νησί, αυτό, όμως, δεν εμπόδισε τον YouTuber Γιαννέλη να αψηφίσει την απαγόρευση, να περπατήσει στην παραλία και να απαντήσει στους πυροσβέστες που κινητοποιήθηκαν όταν τον είδαν, «ήρθα να ελέγξω τη σοβαρότητα της κατάστασης, είμαι YouTuber».
Δείτε από το 4:40 έως το 8:30 του βίντεο
Ξεκινώντας την περιγραφή της απερίσκεπτης επίσκεψής του ακούγεται να λέει ότι ήρθε στην Κόκκινη Παραλία «για να διαπιστώσουμε αν ισχύουν οι κατολισθήσεις που λένε».
Αντιλαμβανόμενος, ωστόσο, τον κίνδυνο στη συνέχεια είπε «να μην τολμήσετε να έρθετε εδώ. Είναι πολύ θαρραλέο αυτό, δεν φοβάμαι γι' αυτό που κάνω αλλά όσο βλέπεις τους βράχους σε μια περίοδο σεισμών πρέπει να αρχίσεις να... κατουριέσαι».
«Έχουν γίνει κατολισθησάρες, μακάρι να υπάρχει η παραλία κι εγώ μετά το βίντεο αυτό» συνέχισε ο YouTuber ο οποίος στην αφήγησή του πρόσθεσε ότι «η μαγεία της φύσης είναι τέτοια που οι επισκέπτες μπορεί να μην σκεφτούν τους κινδύνους».
Αφού, δε, φώναξε «Πέτρο τα καταφέραμε», στη συνέχεια ακούγεται να λέει «είδα πυροσβέστες από μακριά». Όταν, δε, πλησίασε τους ένστολους τους είπε «πήγα να ελέγξω τη σοβαρότητα της κατάστασης, είμαι youtuber» για να προσθέσει αμέσως μετά «έτοιμοι να με βρίσουν οι άνθρωποι. Οι πυροσβέστες προσέχουν την περιοχή, αν υπάρχουν χαζοί σαν εμένα για τέτοια βίντεο δεν φταίνε αυτοί».
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Πλάκα: Αποκαλυπτικές εικόνες από τον αγωγό φυσικού αερίου στο κτίριο της φονικής έκρηξης – Κατασκευάστηκε τη δεκαετία του ’90
Πληροφορίες ότι για το διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου, είχε εκδοθεί πιστοποιητικό στεγανότητας της εγκατάστασης, τον Φεβρουάριο του 2026
Ισχυρή καταιγίδα έπληξε τη Σύρο: Ποτάμια οι δρόμοι, πτώση δένδρου, δείτε βίντεο
Ισχυρή καταιγίδα έπληξε την Σύρο, προκαλώντας προβλήματα σε αρκετά σημεία του νησιού.
Εφιάλτης για γυναίκα η επίσκεψη σε ινστιτούτο αισθητικής: Απέκτησε πρόβλημα στην όραση μετά από βλεφαροπλαστική
«Ο γιατρός με έκαψε τόσο βαθιά όπου μέχρι και σήμερα υποφέρω και δημιουργήθηκαν φλεγμονές με πύον» καταγγέλλει η γυναίκα
Κατερίνη: 16χρονη κοπέλα βούτηξε στο κενό από μπαλκόνι -Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, τι ερευνούν οι Αρχές
Μία περίεργη υπόθεση εξελίσσεται αυτήν την ώρα στην Κατερίνη, με μία 16χρονη κοπέλα η οποία επέστρεψε τα ξημερώματα σε άσχημη κατάσταση στο σπίτι της και εν συνεχεία βούτηξε στο κενό.
Πλάκα: «Η πρεσβεία μας ενημέρωσε 12 ώρες μετά την έκρηξη, προσπαθώ να παραμείνω δυνατός» λέει ο ξάδερφος δύο θυμάτων
Ο ξάδερφος της Φλορίντα και του Φλόριν Χότζα τόνισε ότι οι συγγενείς των θυμάτων είναι σε σοκ - Στο newsit.gr μίλησε και η ηλικιωμένη γειτόνισσα που απεγκλωβίστηκε από το διπλανό κτίριο
Υπόθεση Μαζωνάκη: «Έπεσα από τα σύννεφα, είχα δεδομένο ότι η 56χρονη είναι γυναικολόγος – Δεν φαντάζεσαι ότι το ιατρείο δεν είναι νόμιμο» λέει ο υπνοθερπαευτής
Ο Νάσος Κομιανός εξηγεί τι εννοούσε στα μηνύματα που αντάλλαξε με την γιατρό - «Έχουν πελάτες μεγάλους επιχειρηματίες και φαν σε όλη την Ελλάδα, πολλοί πίνουν νερό στο όνομα των γιατρών λέει