Πλοίο εντόπισε και έσωσε 108 μετανάστες ανοιχτά της Γαύδου
Σημειώνεται πως μέσα σε 2 μέρες οι Αρχές εντόπισαν και διέσωσαν 600 μετανάστες ανοιχτά της Κρήτης και της Γαύδου.
Αυξάνονται διαρκώς οι ροές μεταναστών στην Κρήτη και στην Γαύδο, καθώς οι διακινητές εκμεταλλεύονται τον καλό καιρό και στέλνουν τους μετανάστες στην ήρεμη θάλασσα του Αιγαίου.
Τα ξημερώματα οι λιμενικές αρχές προχώρησαν στον εντοπισμό και τη διάσωση 108 μεταναστών που επέβαιναν σε ξύλινη λέμβο ανοιχτά της Γαύδου.
Η επιχείρηση διάσωσης ολοκληρώθηκε με συνδρομή των λιμενικών αρχών, υπό τον συντονισμό του ΕΚΣΕΔ, στη θαλάσσια περιοχή 41 ναυτικών μιλίων νότια της Γαύδου.
Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα – ελληνική ακτοφυλακή, οι αλλοδαποί εντοπίστηκαν και περισυνελέγησαν από παραπλέον πλοίο σημαίας Λιβερίας και μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Παλαιόχωρας.
Σημειώνεται πως μέσα σε 2 μέρες οι Αρχές εντόπισαν και διέσωσαν 600 μετανάστες ανοιχτά της Κρήτης και της Γαύδου.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Μαραθώνας: «Μου έλεγε ότι την είχε βάλει σε ίδρυμα», λέει ο γιος της 68χρονης που έθαψε τη μητέρα της για να εισπράττει την σύνταξη
«Τώρα είμαι κι εγώ ανακατεμένος χωρίς να γνωρίζω», είπε μεταξύ άλλων στο newsit.gr
Δολοφονία βρέφους στην Κυψέλη: «Τύλιξα το μωρό με σακούλες και το έβαλα στον καταψύκτη» – Όλη η απολογία του 43χρονου
Οι Ιλουμινάτι, η εκδίκηση και η μαστροπεία - Όσα είπε στις αρχές ο 43χρονος για το νεκρό μωρό, την σύζυγό του και τον 26χρονο Αφγανό
Κώστας Καραμανλής: Θα παρουσιάζει βιβλίο για Δομάζο-Αντωνιάδη την ώρα που ο Μητσοτάκης θα μιλάει στη ΔΕΘ
Ο Κώστας Καραμανλής θα συμμετάσχει στην παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Μπλιάτκα "Ο Στρατηγός και ο Κανονιέρης – Ο Κοντός και ο Ψηλός
Κυψέλη: Ο 43χρονος «τα ρίχνει» στην επιλόχειο κατάθλιψη της 38χρονης – «Έσκασε η κοιλιά του βρέφους, τα παιδιά είδαν τι έγινε»
«Μετά από τον θάνατο του μωρού η γυναίκα μου την άλλη μέρα συνήλθε, ήταν μια χαρά και το παρατήρησαν και τα παιδιά που είπαν ότι "η μαμά είναι πάλι καλά"» λέει ο 43χρονος
Γρεβενά: 55χρονη καταπλακώθηκε από τρακτέρ φορτωμένο ξύλα και σκοτώθηκε
Πυροσβέστες απεγκλώβισαν χωρίς τις αισθήσεις της την άτυχη γυναίκα
Με διάβημα απαντά η Αθήνα στην Άγκυρα για τα θαλάσσια πάρκα και το χωροταξικό – «Ανυπόστατοι οι τουρκικοί ισχυρισμοί»
Το καθεστώς κυριαρχίας στο Αιγαίο έχει καθοριστεί σαφώς και οριστικώς από τα σχετικά διεθνή συμβατικά κείμενα, αναφέρει μεταξύ άλλων.