ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 17 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Πρεσβεία της Ελλάδας στην Αλβανία: Ο Αναστάσιος υπήρξε ανιδιοτελής ηγέτης, ευγενής συνομιλητής, φωτεινός Δάσκαλος

Πρεσβεία της Ελλάδας στην Αλβανία: Ο Αναστάσιος υπήρξε ανιδιοτελής ηγέτης, ευγενής συνομιλητής, φωτεινός Δάσκαλος

«Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στο Ορθόδοξο πλήρωμα της Αλβανίας, Έλληνες ομογενείς και Αλβανούς» αναφέρει στο συλληπητήριο μήνυμα

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Η Πρεσβεία της Ελλάδας στην Αλβανία εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για την εκδημία του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αλβανίας, Αναστάσιου και καταγράφει το newsbeast.gr.

Η μήνυμα της πρεσβείας αναφέρει:

«Η Πρεσβεία της Ελλάδας στην Αλβανία εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την εκδημία του Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιου.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η ζωή του υπήρξε λαμπρό και έμπρακτο παράδειγμα της χριστιανικής αγάπης και της προσφοράς στον συνάνθρωπο. Ήταν ο εκ βάθρων θεμελιωτής της Αυτοκέφαλης Ορθόδοξης εκκλησίας της Αλβανίας, ο ανιδιοτελής ηγέτης, ο ευγενής συνομιλητής, ο φωτεινός πανεπιστημιακός Δάσκαλος.

Συμπάσχουμε και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στο Ορθόδοξο πλήρωμα της Αλβανίας, Έλληνες ομογενείς και Αλβανούς, καθώς και σε ολόκληρο τον αλβανικό λαό για την απώλεια ενός μεγάλου ιεράρχη.

Αιωνία του η μνήμη!»

Σκέρτσος για την απαγόρευση των social media στους κάτω των 15: «Δίνουμε λύση αναλογική, συμβατή με ΕΕ και πρωτίστως εφαρμόσιμη»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Σκέρτσος για την απαγόρευση των social media στους κάτω των 15: «Δίνουμε λύση αναλογική, συμβατή με ΕΕ και πρωτίστως εφαρμόσιμη»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Περιστέρι: Συγκλονιστική μαρτυρία για την υπόθεση με την ατροπίνη – «Ο 41χρονος μας έλεγε “με φαρμακώνει” και δεν τον πιστεύαμε»
Νέα επίθεση Σαμαρά σε Μητσοτάκη για την ακρίβεια: Παρέμβαση του κράτους για την ανακούφιση νοικοκυριών – «Τα έκανα ακόμη και με μνημόνια»
Υπόθεση Μαζωνάκη: Entonox και Dexdor οι αναισθητικές ουσίες που ζητούσε η γιατρός από την αναισθησιολόγο – Τα μηνύματα που αντάλλασσαν