ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 12 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Προφυλακίστηκε εργολάβος για τον θάνατο 19χρονου εργάτη στη Σαντορίνη

Προφυλακίστηκε εργολάβος για τον θάνατο 19χρονου εργάτη στη Σαντορίνη

Ο εργολάβος κατηγορείται ότι δεν τήρησε τις απαραίτητες προφυλάξεις στο έργο που εκτελούνταν στο Φηροστεφάνι και είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια του 19χρονου

Προφυλακιστέος κρίθηκε με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Νάξου ο εργολάβος που κατηγορείται για την παραβίαση των κανόνων οικοδομής, οι οποίοι οδήγησαν στον θάνατο του 19χρονου εργάτη στη Σαντορίνη.

Η απόφαση πάρθηκε από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών καθώς είχε προηγηθεί διαφωνία μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέα, με την πρώτη να προτείνει να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και της δεύτερης να ζητά προφυλάκιση, σύμφωνα με το cyclades24.gr.

Ο εργολάβος κατηγορείται ότι δεν τήρησε τις απαραίτητες προφυλάξεις στο έργο που εκτελούνταν στο Φηροστεφάνι και είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια του 19χρονου εργάτη.

«Μου είπε σ' αγαπώ, θα μιλήσουμε όταν φτάσω, έφυγε η ζωή μου»: Συγκλονίζει ο σύντροφος της αεροσυνοδού που σκοτώθηκε στη συντριβή του Falcon στην Άγκυρα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ «Μου είπε σ' αγαπώ, θα μιλήσουμε όταν φτάσω, έφυγε η ζωή μου»: Συγκλονίζει ο σύντροφος της αεροσυνοδού που σκοτώθηκε στη συντριβή του Falcon στην Άγκυρα