ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 19 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Προφυλακίστηκε και ο 40χρονος για την ασέλγεια σε βάρος των ανιψιών του συντρόφου του

Προφυλακίστηκε και ο 40χρονος για την ασέλγεια σε βάρος των ανιψιών του συντρόφου του

Στο κινητό του είχαν βρεθεί βίντεο και φωτογραφίες τόσο με τις γενετήσιες πράξεις κατά των δύο αγοριών ηλικίας 2 και 4 ετών αλλά και πορνογραφικό υλικό με παιδιά ηλικίας κάτω των 10 ετών.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 40χρονος από την Αλβανία, ο οποίος συνελήφθη στην Αθήνα για γενετήσιες πράξεις σε βάρος των ανιψιών - 2 και 4 ετών - του 20χρονου συντρόφου του από τη Ρουμανία.

Ο 40χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πειραιά στις 8 το πρωί και λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι εξήλθε με σκυμμένο κεφάλι και φορώντας κουκούλα, συνοδεία αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα των δύο παιδιών είδε τον 4χρονο να κάνει περίεργες κινήσεις, ενώ όταν τον ρώτησε, το παιδί απάντησε «τις έκανα με τον θείο».

Άμεσα η μητέρα του παιδιού προχώρησε σε καταγγελία στις αρχές με παιδοψυχολόγο και ιατροδικαστή να εξετάζουν τα δύο αγόρια ανοίγοντας τον δρόμο για την έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος των δύο ανδρών.

Οι αστυνομικοί, μάλιστα, βρήκαν στα κινητά τηλέφωνα και του 20χρονου και του 40χρονου βίντεο και φωτογραφίες τόσο με τις γενετήσιες πράξεις κατά των δύο αγοριών αλλά και πορνογραφικό υλικό με παιδιά ηλικίας κάτω των 10 ετών.

Μετά τη σύλληψή του ο 20χρονος ομολόγησε τις αρρωστημένες πράξεις του και προφυλακίστηκε.

Πηγή: protothema.gr

Λασίθι: Έκλεβαν αιγοπρόβατα και δήλωναν εικονικά ζώα για να παίρνουν επιδοτήσεις – Στο «μικροσκόπιο» ενισχύσεις 90.000 ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Λασίθι: Έκλεβαν αιγοπρόβατα και δήλωναν εικονικά ζώα για να παίρνουν επιδοτήσεις – Στο «μικροσκόπιο» ενισχύσεις 90.000 ευρώ
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Υπουργείο Εργασίας: Αναλυτικός οδηγός για ορθή εφαρμογή της μισθολογικής διαφάνειας και της ίσης αμοιβής γυναικών-ανδρών από 1η Νοεμβρίου 2026
Ρούμπιο: «Δεν θα επιτρέπαμε ποτέ ελληνοτουρκική σύγκρουση» – Τα κωλύματα για τα F-35 στην Τουρκία και οι πόλεμοι σε Ιράν και Ουκρανία