ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Προσωρινά κρατούμενος ο 43χρονος που επιτέθηκε με πιρούνι στην έγκυο σύζυγό του

Προσωρινά κρατούμενος ο 43χρονος που επιτέθηκε με πιρούνι στην έγκυο σύζυγό του

Ο κατηγορούμενος για την επίθεση σε βάρος της συζύγου κατηγορείται για βαριά σκοπουμενη σωματική βλάβη σε βαθμό κακουργήματος, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του, ο 43χρονος με καταγωγή από την Γεωργία, ο οποίος επιτέθηκε με πιρούνι και τραυμάτισε σοβαρά την έγκυο σύζυγό του.

Ο 43χρονος δεν απάντησε ούτε στις ερωτήσεις της ανακρίτριας ούτε και του εισαγγελέα και διά της υπεράσπισης του υπέβαλε αίτημα για τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Ο 43χρονος φέρεται κατά το παρελθόν να έχει ακουσίως νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Ο κατηγορούμενος για την επίθεση σε βάρος της συζύγου κατηγορείται για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βαθμό κακουργήματος, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Πηγή: newsit.gr

Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Ο ασθενής που «αθωώνει» τον 58χρονο γιατρό, η συνεργασία 56χρονης – υπνοθεραπευτή και το στοιχείο που τους «καίει»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Ο ασθενής που «αθωώνει» τον 58χρονο γιατρό, η συνεργασία 56χρονης – υπνοθεραπευτή και το στοιχείο που τους «καίει»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Νεκρή η 16χρονη μαθήτρια που βρέθηκε χωρίς της αισθήσεις της σε τουαλέτες σχολείου στην Κοζάνη
"Δεν ξέρω γιατί βρίσκομαι εδώ": Οι πρώτες ώρες του γιατρού στον Κορυδαλλό - Μίλησε για Μαζωνάκη, τέλος η απεργία πείνας