ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Πτώση δέντρου στο κέντρο της Αθήνας: «Έχανα πολύ αίμα, λιποθυμούσα και έκανα εμετό» λέει η τραυματίας

Πτώση δέντρου στο κέντρο της Αθήνας: «Έχανα πολύ αίμα, λιποθυμούσα και έκανα εμετό» λέει η τραυματίας

Το κατάστημα δεν διέθετε άδεια για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων στο σημείο.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

«Ίσα που είχαμε προλάβει να καθίσουμε, είχαμε πάρει τον κατάλογο και το επόμενο που θυμάμαι είναι ότι ήμουν στο ασθενοφόρο», περιγράφει η  γυναίκα που τραυματίστηκε από την πτώση δέντρου στο κέντρο της Αθήνας – από το περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (20.09.2025), τραυματίστηκαν δυο άτομα.

Σε βίντεο ντοκουμέντο έχει καταγραφεί η στιγμή της πτώσης του δέντρου στο κέντρο της Αθήνας. Σε ένα από τα τραπεζοκαθίσματα καθόταν με την κόρη της η Χριστίνα η οποία τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι. Η γυναίκα μίλησε στο αποψινό (21.09.2025) κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και περιγράφει τις στιγμές που έζησε. «Η κόρη μου μου είπε ότι μιλούσα, αλλά έχω κενό μνήμης.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, το μαγαζί είναι γεμάτο με κόσμο ενώ είναι αρκετοί οι περαστικοί και οι τουρίστες. Όσοι άκουσαν τον θόρυβο της πτώσης, κατάφεραν και απομακρύνθηκαν. Αμέσως μετά όμως, έτρεξαν προς το μέρος της τραυματισμένης γυναίκας για να της δώσουν τις πρώτες βοήθειες.

«Δεν είχα τις αισθήσεις μου. Είχα τραύματα στο κεφάλι και χρειάστηκε να κάνω πολλά ράμματα. Έχασα πολύ αίμα και έχω χτύπημα στον ώμο».


Λόγω των τραυμάτων της, η γυναίκα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Νίμιτς. «Ήταν δύσκολο το να με ράψουν και χρειάστηκε χειρουργείο γιατί έχανα πολύ αίμα και έκανα εμετό». 

Σύμφωνα με την αστυνομία, το κατάστημα δεν διέθετε άδεια για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων στο σημείο και προσήγαγαν τον υπεύθυνο της επιχείρησης στο Αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως.

Η τραυματίας, σκέφτεται να κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου.

ΔΥΠΑ: Έως 20 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για αμειβόμενη μαθητεία στον τουρισμό
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΔΥΠΑ: Έως 20 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για αμειβόμενη μαθητεία στον τουρισμό
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Βρέθηκε η σορός της 90χρονης μέσα σε σεντόνια στο υπόγειο του σπιτιού της οικογένειας στον Μαραθώνα
Το Βρετανικό Μουσείο «μοιράζει» δεξιά κι αριστερά θραύσματα από τα Γλυπτά του Παρθενώνα – Το «όχι» της Αθήνας
Ενώπιον του ανακριτή οι 3 κατηγορούμενοι για το νεκρό βρέφος στην Κυψέλη - Τα αποτελέσματα του DNA για τα παιδιά και οι ανατριχιαστικές καταθέσεις
«Δεν θυμάμαι πού την έβαλα, είναι προσωπικά θέματα αυτά» λέει η 68χρονη από τον Μαραθώνα που είπε ότι έθαψε τη μητέρα της για να παίρνει τη σύνταξη
Ο Μητσοτάκης θα εξαγγείλει στη ΔΕΘ 12 μέτρα που θα απλώνονται ως τις εκλογές - Σκέψεις για κάλπες τέλη Μαΐου, αρχές Ιουνίου