ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 19 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας

Πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας

Συναγερμός στην Πυροσβεστική - Στο σημείο 15 πυροσβέστες με 4 οχήματα, καθώς και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Φωτιά ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου 29/8 σε εγκαταλελειμμένο τετραώροφο κτίριο επί της οδού 3ης Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα.

Το Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής ενημερώθηκε για το περιστατικό γύρω στις 9:30 το πρωί και στο σημείο έσπευσαν άμεσα 15 πυροσβέστες με 4 οχήματα, καθώς και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα.

Η φωτιά εντοπίζεται στο ισόγειο και στον πρώτο όροφο του κτιρίου, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κίνδυνος επέκτασής της. Για τη διερεύνηση των αιτιών του περιστατικού έχει κινητοποιηθεί το Ανακριτικό Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού Αθηνών.

Λόγω των επιχειρήσεων κατάσβεσης, η Αστυνομία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Σολωμού από το ύψος της οδού Μάρνη, καθώς και στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου από το ύψος της οδού Χαλκοκονδύλη.

Πηγή: newsbeast.gr

Άρτα: Προσήχθη γιατρός που ζήτησε «φακελάκι» από ηλικιωμένη – «Κανείς δεν μπορεί να εκβιάζει τους ασθενείς» λέει ο Γιαννάκος
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Άρτα: Προσήχθη γιατρός που ζήτησε «φακελάκι» από ηλικιωμένη – «Κανείς δεν μπορεί να εκβιάζει τους ασθενείς» λέει ο Γιαννάκος
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Περιστέρι: Οι δύο κινήσεις ματ του γιατρού – Πώς παγίδευσε την πρώην σύζυγό του που τον δηλητηρίασε