Ρόδος: «Τον Βαγγέλη μας τον έβγαλαν με μια κουβέρτα από το αυτοκίνητο» – Συγκλονίζει η αδελφή του 62χρονου που έχασε τη ζωή του από την κακοκαιρία
Ο 62χρονος Ευάγγελος Γιομπλιάκης εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό του, το οποίο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά και κατέληξε στη θάλασσα, την ώρα που η κακοκαιρία έπληττε τη Ρόδο. Είχε πάρει σύνταξη το καλοκαίρι, αλλά παρέμεινε στη δουλειά του για να ολοκληρωθεί η τουριστική σεζόν
Τραγικό τέλος είχε η αναζήτηση του 62χρονου Ευάγγελου Γιομπλιάκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του στα Στεγνά της Ρόδου, όταν το αυτοκίνητό του παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά και κατέληξε στη θάλασσα, εν μέσω της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε το νησί.
Ο άτυχος άνδρας βρισκόταν μέσα στο όχημά του, το οποίο είχε σταθμεύσει κοντά σε ρέμα, σε κατηφορικό σημείο της περιοχής, δίπλα στη θάλασσα. Όπως περιγράφει η αδελφή του στο newsit.gr, από το πρωί προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί του, ανησυχώντας για τις έντονες βροχοπτώσεις που σημειώνονταν στη Ρόδο λόγω της κακοκαιρίας.
Καθώς ο 62χρονος δεν απαντούσε στις κλήσεις της, επικοινώνησε με τη γυναίκα που τον φρόντιζε στο σπίτι του. Τότε έμαθε τα τραγικά νέα για τον αδελφό της.
«Πήρα τη νοικοκυρά του, γιατί ο ίδιος δεν απαντούσε στο τηλέφωνο. Από το πρωί ήθελα να μάθω τι κάνει, επειδή βρέχει πάρα πολύ εδώ. Όταν μίλησα μαζί της, μου είπε: “Δεν το πιστεύω, τον Βαγγέλη μας τον έβγαλαν με μια κουβέρτα από το αυτοκίνητο. Έβγαλαν το αυτοκίνητο με γερανό από τη θάλασσα. Δεν μπόρεσε να βγει από το αυτοκίνητο. Εγκλωβίστηκε. Έπεσε σε κλαδιά”», λέει η αδελφή του 62χρονου.
Είχε πάρει σύνταξη, αλλά παρέμεινε στη δουλειά του
Ο Ευάγγελος Γιομπλιάκης εργαζόταν τα τελευταία τέσσερα χρόνια στη Ρόδο, σε ξενοδοχείο, όπου απασχολούνταν στο λογιστήριο και ως φύλακας. Παρότι είχε συνταξιοδοτηθεί από τον Ιούλιο, επέλεξε να παραμείνει στη θέση του, προκειμένου να ολοκληρωθεί η τουριστική σεζόν.
«Είχε πάρει σύνταξη από τον Ιούλιο, αλλά συνέχιζε να δουλεύει για να μην αφήσει το ξενοδοχείο χωρίς να ολοκληρωθεί η σεζόν. Ήθελε να τελειώσει η σεζόν και μετά να πάει στη Θεσσαλονίκη, γιατί είμαστε από εκεί, από τη Μακεδονία», αναφέρει η αδελφή του.
Η ίδια ζει εδώ και πολλά χρόνια στη Ρόδο και ήταν εκείνη που τον είχε φέρει στο νησί, μετά τον χωρισμό του από τη σύζυγό του, προκειμένου να κάνει μια νέα αρχή.
«Εγώ ζω εδώ και πολλά χρόνια στη Ρόδο. Ο αδελφός μου είχε χωρίσει με τη γυναίκα του στη Βέροια και εγώ τον έφερα κάτω στη Ρόδο, για να κάνει μια καινούργια ζωή», λέει χαρακτηριστικά.
Αφήνει πίσω τα δύο παιδιά του
Ο 62χρονος είχε αποκτήσει δύο παιδιά, ηλικίας 18 και 20 ετών, τα οποία ζουν στη Βέροια. Η φετινή τουριστική σεζόν θα ήταν, όπως εξηγεί η αδελφή του, η τελευταία του στη Ρόδο, καθώς είχε ήδη συνταξιοδοτηθεί και σχεδίαζε να επιστρέψει στη Βόρεια Ελλάδα.
Τώρα, η πρώην σύζυγός του και τα δύο παιδιά τους αναμένεται να ταξιδέψουν στο νησί, προκειμένου να αποχαιρετήσουν τον δικό τους άνθρωπο.
«Τώρα θα έρθει στο νησί η πρώην γυναίκα του και τα παιδιά του, γιατί λογικά εδώ θα κάνουμε την κηδεία», καταλήγει η αδελφή του 62χρονου, που έχασε τη ζωή του στα Στεγνά της Ρόδου, την ώρα που η κακοκαιρία σάρωνε το νησί.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Περιστέρι: «Συκοφαντίες ότι η εγγονή μου δηλητηρίαζε τον πρώην σύζυγό της» λέει η γιαγιά της 41χρονης
«Το κορίτσι δεν είχε δείξει τέτοια σημάδια. Είχε μια γλυκύτητα», λέει σοκαρισμένος ο θείος της 41χρονης στο newsit.gr
Απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά και του Λαυρίου λόγω των θυελλωδών ανέμων - Τροποποιήσεις στη Ραφήνα
Από το λιμάνι του Πειραιά δεν θα πραγματοποιηθούν αναχωρήσεις πλοίων μέχρι τις 15:00 - Οι άνεμοι αναμένεται να ενισχυθούν από τις πρωινές ώρες και να διατηρηθούν ισχυροί έως το μεσημέρι.
Wall Street Journal: Το παρασκήνιο της αποπομπής Γκιλφόιλ - Τα τηλεφωνήματα για να σωθεί, τα μηνύματα που απέδωσε σε AI και η οργή Τραμπ
Δημοσίευμα της Wall Street Journal για τις τελευταίες ημέρες της Γκιλφόιλ στην Αθήνα - Οι προσπάθειες να εξασφαλίσει στήριξη από τον Λευκό Οίκο και η απόφαση Τραμπ να ζητήσει την παραίτησή της χωρίς να της μιλήσει προηγουμένως
Αλέξης Τσίπρας: «Ο Μητσοτάκης δεν θα έχει τρίτη τετραετία» – «Είμαστε ανταγωνιστές, όχι αντίπαλοι με τις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου»
Περιγράφοντας τη μετεκλογική στρατηγική του, ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ότι πρώτη επιδίωξη θα ήταν η διερεύνηση της δυνατότητας σχηματισμού προοδευτικής κυβέρνησης, εφόσον το επέτρεπαν οι κοινοβουλευτικοί συσχετισμοί
Τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο σπίτι του 22χρονου dealer της 20χρονης, η οποία πέθανε από MDMA στη Θεσσαλονίκη - Το βίντεο της ΕΛ.ΑΣ.
Σε βάρος του θα σχηματιστεί δικογραφία.