ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 19 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Ρομά έσπασαν Αστυνομικό Τμήμα για να απελευθερώσουν... φίλο τους

Ρομά έσπασαν Αστυνομικό Τμήμα για να απελευθερώσουν... φίλο τους

Oι εισβολείς επιτέθηκαν στους αστυνομικούς της υπηρεσίας και προκάλεσαν εκτεταμένες υλικές ζημιές στους χώρους του τμήματος.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής στο Αστυνομικό Τμήμα Πηνειού, στη Γαστούνη, όταν ομάδα Ρομά εισέβαλε στο τμήμα με σκοπό να απελευθερώσει ομόφυλό τους, ο οποίος είχε προσαχθεί στο πλαίσιο ελέγχου για υπόθεση απάτης στην Πάτρα.

Κατά τη διάρκεια της εφόδου, οι εισβολείς επιτέθηκαν στους αστυνομικούς της υπηρεσίας και προκάλεσαν εκτεταμένες υλικές ζημιές στους χώρους του τμήματος, όπως αναφέρει το ilialive.

Το περιστατικό επανέφερε στο προσκήνιο τα έντονα προβλήματα παραβατικότητας στην περιοχή. Από τα ξημερώματα βρίσκονται στη Γαστούνη ενισχυμένες αστυνομικές δυνάμεις, παρουσία του Γενικού Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος, για την αξιολόγηση της κατάστασης και τον σχεδιασμό των επόμενων ενεργειών.

Γιώργος Βαρδινογιάννης: Πώς απέκτησε το παρατσούκλι «Καπετάνιος»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Γιώργος Βαρδινογιάννης: Πώς απέκτησε το παρατσούκλι «Καπετάνιος»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Γεωργιάδης: Δεν υπάρχει ΝΔ χωρίς Κώστα Καραμανλή - Η συμβίωσή του με Σαμαρά τελείωσε
Σάλος με βίντεο από τη Σαντορίνη: Πελάτες τρώνε το φαγητό τους ενώ εργαζόμενοι... σκουπίζουν τη βροχή
Σύνοδος Κορυφής: Ικανοποίηση στην Αθήνα για την ενέργεια, τι κέρδισε η Ελλάδα στα συμπεράσματα των «27»