ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Σαντορίνη: Νεκρή 62χρονη επιβάτιδα κρουαζιερόπλοιου

Σαντορίνη: Νεκρή 62χρονη επιβάτιδα κρουαζιερόπλοιου

Η γυναίκα διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Νεκρή εντοπίστηκε την Κυριακή (26.07.2026) μια 62χρονη επιβάτιδα κρουαζιερόπλοιου, που έπλεε στη Σαντορίνη.

Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Σαντορίνης από τον ναυτικό πράκτορα κρουαζιερόπλοιου σημαίας Νήσων Μάρσαλ, ότι 62χρονη επιβάτιδα από τη Βρετανία, πέθανε μέσα στην καμπίνα της.

Σύμφωνα με το Cyclades24, η γυναίκα μεταφέρθηκε με επιβατηγό – λάντζα στον λιμένα «ΑΘΗΝΙΟΣ» ν. Θήρας και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Λιμεναρχείο Θήρας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η μεταφορά της σορού στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Διπλό φονικό στο Αίγιο: "Είμαι αθώος-Δεν μπορώ να θρηνήσω τους ανθρώπους μου", λέει ο 65χρονος Ιταλός μέσα από τη φυλακή
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Διπλό φονικό στο Αίγιο: "Είμαι αθώος-Δεν μπορώ να θρηνήσω τους ανθρώπους μου", λέει ο 65χρονος Ιταλός μέσα από τη φυλακή
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google