Σέρρες: Δεν πρόλαβε να μπει στο σπίτι και ξεψύχησε μόνος ο άτυχος 17χρονος – Ο μοιραίος καβγάς και η δύσκολη ζωή του 16χρονου δράστη
Συνελήφθη και η μητέρα του 16χρονου, ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση
Μία παρεξήγηση, για ένα κορίτσι, φαίνεται πως στάθηκε η αφορμή για την τραγωδία στις Σέρρες, που στοίχισε τη ζωή σε έναν 17χρονο ενώ ο φερόμενος ως θύτης, μόλις 16 ετών, φαίνεται πως ανεβαίνει από τα πρώτα χρόνια της ζωής του τον δικό του Γολγοθά. Τώρα, κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση…
Το 17χρονο παιδί που έφυγε από τη ζωή τόσο άδικα, είχε βγει για καφέ με την παρέα του. Ο 16χρονος τον πλησίασε και δεν άργησε να ξεσπάσει ο μοιραίος καβγάς. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr φαίνεται πως έφαγε δύο δυνατές γροθιές αλλά και μία αγκωνιά στο κεφάλι. Μια αγκωνιά που όπως όλα δείχνουν, ήταν αυτή που στάθηκε μοιραία για τη ζωή του 17χρονου στις Σέρρες.
Το παιδί ήταν γεμάτο αίματα όταν έφτασε έξω από το σπίτι του.
Δεν πρόλαβε να μπει και ξεψύχησε μόνος
Όπως δείχνουν τα στοιχεία, ακόμα ένα από τα τραγικά της υπόθεσης, είναι το γεγονός ότι ο 17χρονος δεν πρόλαβε καν να μπει στο σπίτι του. Δεν κατάφερε να χτυπήσει το κουδούνι και να ζητήσει βοήθεια.
Έφτασε μέχρι τον ακάλυπτο χώρο που υπάρχει δίπλα από το σπίτι. Κάθισε εκεί μόνος και ξεψύχησε.
Άλλο ένα σενάριο, είναι να κάθισε έξω από το σπίτι ίσως για να ηρεμήσει λίγο από την άθλια κατάσταση που βρισκόταν. Ήταν άσχημα χτυπημένος και γεμάτος με αίματα.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, όταν το παιδί βρέθηκε νεκρό, είχε «εμφανή τραύματα στο πρόσωπο και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του».
Συνελήφθη και η μητέρα του 16χρονου – Τα δύσκολα παιδικά χρόνια
Για το θάνατο του 17χρονου στις Σέρρες συνελήφθη και η μητέρα του φερόμενου ως δράστη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκου.
Ο 16χρονος φέρεται να παραδέχθηκε ενώπιον των αστυνομικών ότι χτύπησε τον 17χρονο, επειδή νευρίασε όταν έμαθε ότι ο εκείνος «έστειλε μήνυμα στην κοπέλα του». Ο ίδιος σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ένα ασταθές οικογενειακό περιβάλλον και έχει απασχολήσει αρκετά τις αρχές. Μέχρι στιγμής έχει συλληφθεί 2 φορές, είτε για ξυλοδαρμό ανήλικου είτε για κατοχή ναρκωτικών.
Η πρώτη φορά που απασχόλησε τις αρχές ήταν στα 13 του χρόνια όταν η αστυνομία τον είχε πιάσει για μικροκλοπές.
Μετέπειτα, το 2021 μαζί με άλλα άτομα χτύπησαν βάναυσα έναν ανήλικο έξω από Λύκειο στις Σέρρες. Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να λάβει τις πρώτες βοήθειες. Δύο χρόνια μετά συνελήφθη ξανά, αυτή τη φορά για κατοχή ναρκωτικών. Πέρα από τις 2 συλλήψεις, είχε προσαχθεί αρκετές φορές.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είχαν προσπαθήσει να πάρουν την επιμέλειά του οι θείες του. Ωστόσο μετά από άρνηση της μητέρας του αποφασίστηκε να παραμείνει σε εκείνη η επιμέλεια, αλλά με επίβλεψη από τον επιμελητή ανηλίκων της εισαγγελίας. Μέτρο, που όπως φαίνεται, δεν είχε αποτέλεσμα…
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε τον υπερυπολογιστή «Δαίδαλο»: Η Ελλάδα είναι πιο μπροστά σε σχέση με άλλες χώρες
Ο «Δαίδαλος» θα παρέχει υπολογιστικούς πόρους σε πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα, νεοφυείς και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και δημόσιους φορείς.
Καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: Αντίστροφη μέτρηση με το βλέμμα στην Τουρκία -Μεταξύ νέας έντασης και χρυσής τομής
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την επανέναρξη των ερευνών της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας-Κύπρου, με το επόμενο διάστημα να θεωρείται καθοριστικό για την πορεία ενός έργου που έχει βρεθεί επανειλημμένα στο επίκεντρο της ελληνοτουρκικής αντιπαράθεσης.
Εγκαινιάζεται ο εθνικός υπερυπολογιστής «Δαίδαλος» στο Λαύριο, έργο προϋπολογισμού 58,9 εκατ. ευρώ
Διαθέτει μετρημένη υπολογιστική επίδοση 85,69 petaflops καταλαμβάνοντας την 31η θέση παγκοσμίως στη λίστα TOP500
Ο Τσίπρας υπέρ των κινητοποιήσεων στη Γαλλία: «Το μήνυμα έρχεται δυνατά» λέει
Ο πρόεδρος της ΕΛ.Α.Σ. ξεκινά περιοδεία στη Θεσσαλία όπου θα έχει συναντήσεις με αγρότες, κτηνοτρόφους, επαγγελματίες και νέους.
Δύο ναυάγια σε Σάμο και Λέσβο μέσα σε λίγες ώρες: 12 νεκροί μετανάστες από ανατροπή σκαφών
Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη 37χρονου Τούρκου διακινητή - Και βρέφος ανάμεσα στα θύματα - Μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία οι διασωθέντες.
Θλίψη στην Κρήτη για τον θάνατο του επιχειρηματία Μανώλη Ροδουσάκη σε τροχαίο: Η καμπάνια του να μην βάζει βενζίνη σε οδηγούς μηχανών που δεν φορούσαν κράνος
Ο επιχειρηματίας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στον ΒΟΑΚ όταν το αυτοκίνητο του συγκρούστηκε με βαν - Τραυματίστηκε η σύζυγός του.