ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Στην πρώτη του συνεδρίαση υπουργών Οικονομικών της G7 ο Κυριάκος Πιερρακάκης ως πρόεδρος του Eurogroup

Στην πρώτη του συνεδρίαση υπουργών Οικονομικών της G7 ο Κυριάκος Πιερρακάκης ως πρόεδρος του Eurogroup

Η ανάρτηση του υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Με μια σύντομη ανάρτησή του στο Facebook ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών και πρόεδρος του Eurogroup, Κυριάκος Πιερρακάκης, έκανε γνωστό ότι την Παρασκευή συμμετείχε για πρώτη φορά στο Συμβούλιο Υπουργών Οικονομικών των χωρών της G7, εκπροσωπώντας τα κράτη της Ευρωζώνης.

Ο Έλληνας υπουργός μετείχε στην τελευταία συνεδρίαση των υπουργών της G7 για το 2025 υπό καναδική Προεδρία, καθώς από τον Ιανουάριο αναλαμβάνει η Γαλλία την Προεδρία της G7.

Στην ανάρτησή του ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του Eurogroup ευχαρίστησε τον Καναδό υπουργό Οικονομικών Φρανσουά-Φιλίπ Σαμπάν για την ηγεσία του και εξέφρασε την προσδοκία για συνέχιση της συνεργασίας με τη γαλλική πλευρά και τον Ρολάν Λεσκίρ.

«Σήμερα συμμετείχα στην τελευταία συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών και των διοικητών Κεντρικών Τραπεζών της G7 υπό την καναδική προεδρία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον François-Philippe Champagne για την ηγεσία του κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς και ανυπομονώ να συνεργαστώ την επόμενη χρονιά με τον Roland Lescure, υπό τη γαλλική προεδρία της G7» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.

Βιολογικοί γονείς του νεκρού βρέφους που βρέθηκε σε βαλίτσα στην Κυψέλη ο 43χρονος και η 38χρονη, τι έδειξαν τα αποτελέσματα DNA
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Βιολογικοί γονείς του νεκρού βρέφους που βρέθηκε σε βαλίτσα στην Κυψέλη ο 43χρονος και η 38χρονη, τι έδειξαν τα αποτελέσματα DNA
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Κυψέλη: Ο 43χρονος «τα ρίχνει» στην επιλόχειο κατάθλιψη της 38χρονης – «Έσκασε η κοιλιά του βρέφους, τα παιδιά είδαν τι έγινε»
Με διάβημα απαντά η Αθήνα στην Άγκυρα για τα θαλάσσια πάρκα και το χωροταξικό – «Ανυπόστατοι οι τουρκικοί ισχυρισμοί»