Στις 12:00 ανακοινώνει η Eurostat το ύψος των πλεονασμάτων – Μέτρα στήριξης στο τραπέζι της κυβέρνησης
Στη στόχευση του Μαξίμου είναι κυρίως η μεσαία τάξη και οι νέοι
Μια σημαντική ημέρα για την οικονομία είναι η σημερινή, καθώς η Eurostat ανακοινώνει το πλεόνασμα για το 2024.
Με αφορμή την ανακοίνωση αυτή και τις πληροφορίες για υπεραπόδοση του πλεονάσματος στο οικονομικό επιτελείο επεξεργάζονται μέτρα στήριξης τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός.
Η ανακοίνωση από την Eurostat αναμένεται στις 12:00 το μεσημέρι.
Στη στόχευση της κυβέρνησης είναι κυρίως η μεσαία τάξη και οι νέοι.
Η οικονομία παραμένει το ισχυρό χαρτί της κυβέρνησης και δυναμώνει διαρκώς σε ένα ιδιαίτερα ασταθές περιβάλλον με έναν εμπορικό πόλεμο να βρίσκεται σε εξέλιξη και με διαρκείς γεωπολιτικές αλλαγές.
Μετά και την πρόσφατη νέα αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από την S&P, το μήνυμα που θέλει η κυβέρνηση να μεταφέρει στους πολίτες είναι ότι παράλληλα με τη συνετή δημοσιονομική διαχείριση που ακολουθεί, θα προσπαθεί με πιο γρήγορους ρυθμούς το μέρισμα της ανάπτυξης να φτάνει στους ίδιους.
Αύριο (23/4/2025), ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με το newsbeast.gr, θα επισκεφθεί το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας προκειμένου να ενημερωθεί για την αντιπυρική περίοδο και όλη την προετοιμασία που έχει γίνει ενόψει του καλοκαιριού. Το συγκεκριμένο υπουργείο θα σηκώσει το βάρος ακόμα μιας δύσκολης χρονιάς, η οποία, κατά τα λόγια του αρμόδιου υπουργού Γιάννη Κεφαλογιάννη, δεν προσφέρει «καλά σενάρια».
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: Στο δικαστήριο για την απολογία του ο 27χρονος
Σε βάρος του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για ανθρωποκτονία με δόλο, καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας και όπλων.
Φέτα από… χρυσάφι: Οι εκτιμήσεις δείχνουν ότι η τιμή της μπορεί να αγγίξει τα 16 ευρώ το κιλό!
Τι είπε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Γαλακτοκομικών Προϊόντων (ΣΕΒΓΑΠ), Χρήστος Αποστολόπουλος.
Θάνατος Μαζωνάκη: «Είδα ένα τίναγμα» - Τι εξομολογήθηκε η νοσηλεύτρια στην οικογένειά της - Δεν έχει καταθέσει ακόμη
Η νοσηλεύτρια είχε καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον Γιώργο Μαζωνάκη, όμως η γιατρός φέρεται να την επέπληξε και να συνέχισε τη διαδικασία.
CSR Corporate Brand of the Year & 10 σημαντικές διακρίσεις για τη Lidl Ελλάς στα Hellenic Responsible Business Awards 2026
Για 11η συνεχή χρονιά, η εταιρεία επιβεβαίωσε τη σταθερή αφοσίωσή της στη βιώσιμη επιχειρηματικότητα και την επένδυσή της στη περιβαλλοντική και κοινωνική ανάπτυξη.
Μέτρα για την ενεργειακή κρίση σε... δύο δόσεις
Μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να ανακοινωθεί η παράταση στην επιδότηση στο Diesel διότι τελειώνει ο Σεπτέμβριος, ενώ το μέτρο της επιδότησης στην αντλία για το πετρέλαιο θέρμανσης αλλά και η οριζόντια αύξηση στο επίδομα θέρμανσης αναμένεται να ανακοινωθεί το πιθανότερο λίγο πριν από την διάθεση του, στις 15 Οκτωβρίου.