ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνας το τελευταίο αντίο στον ηθοποιό Χρήστο Βαλαβανίδη -Ποιοι πήγαν, δείτε εικόνες

Στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνας το τελευταίο αντίο στον ηθοποιό Χρήστο Βαλαβανίδη -Ποιοι πήγαν, δείτε εικόνες

Το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο ηθοποιό Χρήστο Βαλαβανίδη είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνας.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Ο Χρήστος Βαλαβανίδης έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή, σε ηλικία 81 ετών.

Στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνας βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, σύμφωνα με το iefimerida.gr,  η Ελένη Γερασιμίδου, ο Δημήτρης Πιατάς, η Μιράντα Ζαφειροπούλου, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Παντελής Καναράκης και άλλοι.

Δείτε φωτογραφίες (intime news):

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα - Ο εφιάλτης που ζούσε η 39χρονη: Απειλές και διαρκής παρακολούθηση - "Την έδερνε κάθε μέρα"
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα - Ο εφιάλτης που ζούσε η 39χρονη: Απειλές και διαρκής παρακολούθηση - "Την έδερνε κάθε μέρα"
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google