ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 20 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Στον Θοδωρή Δρίτσα η έδρα του Αλέξη Τσίπρα – Πληροφορίες ότι θα προσχωρήσει στη Νέα Αριστερά

Στον Θοδωρή Δρίτσα η έδρα του Αλέξη Τσίπρα – Πληροφορίες ότι θα προσχωρήσει στη Νέα Αριστερά

Την έδρα του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος παραιτήθηκε από το βουλευτικό αξίωμα σήμερα επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ της Realnews, καταλαμβάνει ο Θοδωρής Δρίτσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο Θοδωρής Δρίτσας θα διατηρήσει την έδρα, θα ανεξαρτητοποιηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και θα προσχωρήσει στη Νέα Αριστερά.

Αυτό σημαίνει ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από 26 μειώνονται σε 25, ενώ οι βουλευτές της Νέας Αριστεράς αυξάνονται και φτάνουν τους 12. Έτσι η Νέα Αριστερά γίνεται πλέον το πέμπτο σε δύναμη κόμμα στη Βουλή των Ελλήνων.

Φυλάκιση 18 μηνών με αναστολή στη 48χρονη stalker του Γιάννη Πλούταρχου – Πίσω από τα κάγκελα αν τον πλησιάσει στα 500 μέτρα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Φυλάκιση 18 μηνών με αναστολή στη 48χρονη stalker του Γιάννη Πλούταρχου – Πίσω από τα κάγκελα αν τον πλησιάσει στα 500 μέτρα