ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Σύμη: Στον 8ο αγνοούμενο Γερμανό τουρίστα ανήκει η σορός που βρέθηκε το πρωί

Σύμη: Στον 8ο αγνοούμενο Γερμανό τουρίστα ανήκει η σορός που βρέθηκε το πρωί

Οι αρχές τον αναζητούσαν από την Κυριακή και τελικά, επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Στον όγδοο Γερμανό τουρίστα, τα ίχνη του οποίου αγνοούνταν από το απόγευμα της Κυριακής (2/8), ανήκει τελικά η σορός που εντοπίστηκε τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (5/8/26) στη θαλάσσια περιοχή δυτικά της Σύμης, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του Λιμενικού Σώματος.

Ο άτυχος Γερμανός ήταν μέλος της οκταμελούς παρέας που επέβαινε σε ιστιοπλοϊκό σκάφος, το οποίο παρασύρθηκε από τα ισχυρά θαλάσσια ρεύματα στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Σύμης. Από την επιχείρηση που ακολούθησε είχαν διασωθεί επτά αλλοδαποί επιβαίνοντες, ενώ για τον όγδοο βρίσκονταν σε εξέλιξη εκτεταμένες έρευνες από τις αρμόδιες αρχές.

Όπως ανακοίνωσε το Λιμενικό Σώμα, η σορός που εντοπίστηκε το πρωί αναγνωρίστηκε ως εκείνη του όγδοου αγνοούμενου επιβαίνοντα. Περισυλλέχθηκε από περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και μεταφέρθηκε αρχικά στη Ρόδο, όπου στη συνέχεια διακομίστηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Δωδεκανήσου για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Βίντεο: Οι σειρήνες των πλοίων στο λιμάνι της Ραφήνας αποχαιρέτησαν τον ύπαρχο του Superferry
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Βίντεο: Οι σειρήνες των πλοίων στο λιμάνι της Ραφήνας αποχαιρέτησαν τον ύπαρχο του Superferry
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google