Συνελήφθη 17χρονος για τον άγριο ξυλοδαρμό 50χρονου - Το θύμα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ
Τι ισχυρίστηκαν οι γονείς του ανήλικου που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Στη σύλληψη ενός 17χρονου για τον άγριο ξυλοδαρμό ενός 50χρονου άνδρα στα Γλυκά Νερά το βράδυ της Δευτέρας, προχώρησαν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση.
Ο άνδρας που δέχθηκε την επίθεση φέρεται να χτυπήθηκε ακόμα και με πατίνι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να χρειαστεί να εισαχθεί στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr, οι γονείς του 17χρονου ισχυρίστηκαν ότι πριν από δύο ημέρες ο 50χρονος είχε απειλήσει με μαχαίρι την αδερφή του ανήλικου και γι' αυτό ενδεχομένως να του επιτέθηκε το βράδυ της Δευτέρας.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή είναι ότι κάποια από τα τραύματα του 50χρονου μπορεί να προήλθαν και από την πτώση μετά την άγρια επίθεση του ανήλικου που συνελήφθη και άλλων ατόμων.
Σε βάρος του 17χρονου σχηματίζεται δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Ο ξυλοδαρμός έγινε έξω από δημοτικό σχολείο των Γλυκών Νερών με μαρτυρίες να αναφέρουν πως ο 50χρονος αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας. Κατά πληροφορίες στο παρελθόν έχει εγκλειστεί λόγω των ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει
Κάτοικοι είπαν στο MEGA πως άκουσαν τους νεαρούς να λένε στον 50χρονο: «μείνε όπως είσαι εκεί, να πεθάνεις».
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
«Κουμπαράς» για τα παιδιά: Ποιοι θα μπορούν να τον «ανοίγουν», πού θα επενδύονται τα χρήματα, πότε θα μπορεί κανείς να τα «σηκώσει»
Το νέο μοντέλο αποταμίευσης για τα παιδιά, με τη συμμετοχή του κράτους στη δημιουργία του αρχικού τους κεφαλαίου, εξειδικεύεται με το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.
Συναγερμός στην Ομόνοια: Άτομο έπεσε από τον δεύτερο όροφο ξενοδοχείου, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Το άτομο επέζησε της πτώσης και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».
Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε τον υπερυπολογιστή «Δαίδαλο»: Η Ελλάδα είναι πιο μπροστά σε σχέση με άλλες χώρες
Ο «Δαίδαλος» θα παρέχει υπολογιστικούς πόρους σε πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα, νεοφυείς και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και δημόσιους φορείς.
Καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: Αντίστροφη μέτρηση με το βλέμμα στην Τουρκία -Μεταξύ νέας έντασης και χρυσής τομής
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την επανέναρξη των ερευνών της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας-Κύπρου, με το επόμενο διάστημα να θεωρείται καθοριστικό για την πορεία ενός έργου που έχει βρεθεί επανειλημμένα στο επίκεντρο της ελληνοτουρκικής αντιπαράθεσης.
Εγκαινιάζεται ο εθνικός υπερυπολογιστής «Δαίδαλος» στο Λαύριο, έργο προϋπολογισμού 58,9 εκατ. ευρώ
Διαθέτει μετρημένη υπολογιστική επίδοση 85,69 petaflops καταλαμβάνοντας την 31η θέση παγκοσμίως στη λίστα TOP500
Ο Τσίπρας υπέρ των κινητοποιήσεων στη Γαλλία: «Το μήνυμα έρχεται δυνατά» λέει
Ο πρόεδρος της ΕΛ.Α.Σ. ξεκινά περιοδεία στη Θεσσαλία όπου θα έχει συναντήσεις με αγρότες, κτηνοτρόφους, επαγγελματίες και νέους.