ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 13 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Συνελήφθη 44χρονος τουρίστας από την Αγγλία που επιτέθηκε στη γυναίκα του στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Συνελήφθη 44χρονος τουρίστας από την Αγγλία που επιτέθηκε στη γυναίκα του στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Είχε καταναλώσει σημαντική ποσότητα αλκοόλ

Έναν 44χρονο από το Λίβερπουλ συνέλαβε η αστυνομία στο αεροδρόμιο Ηρακλείου που επιτέθηκε φραστικά, και να χειροδίκησε εις βάρος της 43χρονης συζύγου του.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη.

Όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, ο 44χρονος άνδρας που είχε καταναλώσει σημαντική ποσότητα αλκοόλ, καυβγάδισε με τη 43χρονη σύντροφο του με αποτέλεσμα να της επιτεθεί φραστικά, να χειροδικήσει εις βάρος της ενώ βρισκόταν στους χώρους του αεροδρομίου Ηρακλείου με αποτέλεσμα να επέμβει η Αστυνομία και να τον συλλάβει.

Λίγες ώρες αργότερα, ο 44χρονος αφέθηκε ελεύθερος, παρέμεινε στο αεροδρόμιο και πήρε την πτήση της επιστροφής για την Αγγλία και το Λονδίνο.

Η Άννα Ντουντουνάκη στον τελικό των 100μ. πεταλούδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με πανελλήνιο ρεκόρ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Η Άννα Ντουντουνάκη στον τελικό των 100μ. πεταλούδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με πανελλήνιο ρεκόρ