ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Συνελήφθη 45χρονος μελισσοκόμος για τη φωτιά στο Άλσος Βεΐκου - Του επιβλήθηκε πρόστιμο 3.557 ευρώ

Συνελήφθη 45χρονος μελισσοκόμος για τη φωτιά στο Άλσος Βεΐκου - Του επιβλήθηκε πρόστιμο 3.557 ευρώ

Στη σύλληψη 45χρονου μελισσοκόμου προχώρησαν στελέχη της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού της Πυροσβεστικής για τη φωτιά στο Άλσος Βεΐκου το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Πρόκειται για τον άντρα που είχε ταυτοποιηθεί από βίντεο που τον έδειχνε να απομακρύνεται από το σημείο, λίγο πριν εξαπλωθεί η φωτιά και τελικά συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 3.557,81 ευρώ.

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιόν του.

Σημειώνεται ότι, από 1 Ιανουαρίου έως και 4 Ιουνίου 2026, έχουν επιβληθεί συνολικά 393 διοικητικά πρόστιμα, συνολικού ύψους 367.695,645 ευρώ, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί 69 συλλήψεις στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Η ΔΑΕΕ και οι ανακριτικές υπηρεσίες του Πυροσβεστικού Σώματος παραμένουν σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα, πραγματοποιώντας συνεχείς ελέγχους και προχωρώντας άμεσα στην απόδοση ευθυνών σε περιπτώσεις παραβάσεων της ισχύουσας νομοθεσίας.

Πηγή: iefimerida.gr

Αποκαλύψεις από τη Δημογλίδου για γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Τα παιδιά δεν είχαν καταναλώσει κάποια ουσία
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Αποκαλύψεις από τη Δημογλίδου για γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Τα παιδιά δεν είχαν καταναλώσει κάποια ουσία
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google