Συνελήφθη 74χρονος που παρέσυρε, τραυμάτισε και εγκατέλειψε 48χρονη στο Κιλκίς
Η 48χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Κιλκίς.
Ένας 74χρονος συνελήφθη χθες το βράδυ στο Κιλκίς, καθώς το απόγευμα της ίδιας μέρας, παρέσυρε και τραυμάτισε 48χρονη πεζή με το αυτοκίνητό του και αμέσως μετά την εγκατέλειψε.
Οι αστυνομικές Αρχές κινήθηκαν άμεσα για τον εντοπισμό του.
Ο 74χρονος εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα και συνελήφθη. Σε έλεγχο αλκοτέστ που του πραγματοποιήθηκε, το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για το τροχαίο ατύχημα και την εγκατάλειψη, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.
Η 48χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Κιλκίς, όπου της παρασχέθηκαν οι απαραίτητες ιατρικές φροντίδες.
Πηγή: protothema.gr
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Θλίψη στην Κρήτη για τον θάνατο του επιχειρηματία Μανώλη Ροδουσάκη σε τροχαίο: Η καμπάνια του να μην βάζει βενζίνη σε οδηγούς μηχανών που δεν φορούσαν κράνος
Ο επιχειρηματίας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στον ΒΟΑΚ όταν το αυτοκίνητο του συγκρούστηκε με βαν - Τραυματίστηκε η σύζυγός του.
Λίγο πριν την προσγείωση η τραγωδία με τους δύο νεκρούς από συντριβή μονοκινητήριου στην Πιερία, τι είναι η «πτήση εθισμού» που έκαναν
Κατά τον πρόεδρο της Αερολέσχης Πιερίας ο 41χρονος πιλότος έκανε μια διέλευση, στη συνέχεια πήρε ύψος, έκανε έναν ατυχή ελιγμό και δυστυχώς κατέληξε στο έδαφος.
Μάρκο Ρούμπιο: Η Ελλάδα είναι σημαντική για το μέλλον των ΗΠΑ, αξίζει έναν ισχυρό πρέσβη
«Θα χρειαστεί, να αφιερώσουμε χρόνο για να εντοπίσουμε το κατάλληλο πρόσωπο, καθώς θέλουμε να προσφέρουμε στην Ελλάδα τον πρέσβη που αξίζει και δικαιούται»
Πάτρα: 35χρονη έβαλε φωτιά στα μαλλιά της και πέρασε σχοινί στον λαιμό της στο προαύλιο του νοσοκομείου «Αγ. Ανδρέας»
Η 35χρονη στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική ΠΓΝΠ.
Πιερία: «Έκανε έναν ατυχή ελιγμό και έπεσε» – Τι αποκαλύπτει ο πρόεδρος της Αερολέσχης για τη συντριβή του αεροσκάφους
Ο 41χρονος πιλότος είχε πετάξει για 40 λεπτά και ζήτησε να κάνει χαμηλή διέλευση πάνω από τον διάδρομο λίγο πριν την πτώση.
Άγρια επίθεση σε 14χρονο έξω από γυμνάσιο στον Πειραιά: Λιποθύμησε από τα χτυπήματα – Νοσηλεύεται με ράγισμα στο κρανίο
Ο 14χρονος επειδή προσπάθησε να προστατεύσει άλλον μαθητή.