Συνελήφθη γυναίκα αστυνομικός για κακοποίηση του γιου της – «Θα σε γεμίσω τρύπες από σφαίρες»
Αφαιρέθηκε το όπλο της και αναμένεται να καταθέσει
Μια αστυνομικός στην Άρτα κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία και κυρίως για την κακοποίηση του ανήλικου γιου της, που είναι μικρός σε ηλικία.
Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η αστυνομικός είναι σε διάσταση τον τελευταίο καιρό με τον σύζυγό της, ενώ τα τελευταία χρόνια υπήρχαν έντονα προβλήματα στον γάμο τους.
Ο άνδρας, μουσικός στο επάγγελμα, κατήγγειλε ότι η γυναίκα φερόταν άσχημα, κυρίως, προς το παιδί τους, το οποίο φέρεται να είχε χτυπήσει.
Επίσης, υποστήριξε ότι απειλήθηκε από τη γυναίκα, με την ιστοσελίδα 7meres.gr να γράφει πως η αστυνομικός είπε στον σύζυγο: «Θα σε γεμίσω τρύπες από σφαίρες».
Πλέον, η γυναίκα έχει συλληφθεί, αφαιρέθηκε το όπλο της και αναμένεται να δώσει άμεσα κατάθεση, ενώ για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και ο εισαγγελέας Άρτας.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε τον υπερυπολογιστή «Δαίδαλο»: Η Ελλάδα είναι πιο μπροστά σε σχέση με άλλες χώρες
Ο «Δαίδαλος» θα παρέχει υπολογιστικούς πόρους σε πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα, νεοφυείς και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και δημόσιους φορείς.
Καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: Αντίστροφη μέτρηση με το βλέμμα στην Τουρκία -Μεταξύ νέας έντασης και χρυσής τομής
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την επανέναρξη των ερευνών της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας-Κύπρου, με το επόμενο διάστημα να θεωρείται καθοριστικό για την πορεία ενός έργου που έχει βρεθεί επανειλημμένα στο επίκεντρο της ελληνοτουρκικής αντιπαράθεσης.
Εγκαινιάζεται ο εθνικός υπερυπολογιστής «Δαίδαλος» στο Λαύριο, έργο προϋπολογισμού 58,9 εκατ. ευρώ
Διαθέτει μετρημένη υπολογιστική επίδοση 85,69 petaflops καταλαμβάνοντας την 31η θέση παγκοσμίως στη λίστα TOP500
Ο Τσίπρας υπέρ των κινητοποιήσεων στη Γαλλία: «Το μήνυμα έρχεται δυνατά» λέει
Ο πρόεδρος της ΕΛ.Α.Σ. ξεκινά περιοδεία στη Θεσσαλία όπου θα έχει συναντήσεις με αγρότες, κτηνοτρόφους, επαγγελματίες και νέους.
Δύο ναυάγια σε Σάμο και Λέσβο μέσα σε λίγες ώρες: 12 νεκροί μετανάστες από ανατροπή σκαφών
Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη 37χρονου Τούρκου διακινητή - Και βρέφος ανάμεσα στα θύματα - Μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία οι διασωθέντες.
Θλίψη στην Κρήτη για τον θάνατο του επιχειρηματία Μανώλη Ροδουσάκη σε τροχαίο: Η καμπάνια του να μην βάζει βενζίνη σε οδηγούς μηχανών που δεν φορούσαν κράνος
Ο επιχειρηματίας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στον ΒΟΑΚ όταν το αυτοκίνητο του συγκρούστηκε με βαν - Τραυματίστηκε η σύζυγός του.