Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για διακίνηση παράνομων μεταναστών σε Έβρο και Ροδόπη
Επιχείρησαν να μεταφέρουν με αυτοκίνητα 26 παράνομους μετανάστες στο εσωτερικό της χώρας.
Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων για διακίνηση παράνομων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας προχώρησε τη Δευτέρα (12/1) σε περιοχές του Έβρου και της Ροδόπης.
Ειδικότερα, χθες το πρωί σε επαρχιακή οδό του Έβρου αστυνομικοί σε συνεργασία με αξιωματούχους του Frontex συνέλαβαν έναν αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας 12 παράνομους μετανάστες, όπως αναφέρουν πληροφορίες από το protothema.gr.
Το ίδιο πρωί στην Εγνατία οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, η Αστυνομία συνέλαβε έναν ακόμη αλλοδαπό διακινητή, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα επτά παράνομους μετανάστες.
Επιπλέον, το απόγευμα σε αγροτική περιοχή του Έβρου, αστυνομικοί συνέλαβαν δύο ημεδαπούς διακινητές, διότι ο ένας οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο λειτουργούσε ως προπομπός για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων σε Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε ο δεύτερος, ο οποίος μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα επτά παράνομους μετανάστες.
Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα και κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου, Ορεστιάδας και Σαπών.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Συνελήφθη στην Αρτέμιδα μεθυσμένος οδηγός που απείλησε με μαχαίρι αστυνομικούς μετά από τροχαίο
Ο 25χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε σε δύο σταθμευμένα οχήματα.
Περιστέρι: Συγκλονιστική μαρτυρία για την υπόθεση με την ατροπίνη – «Ο 41χρονος μας έλεγε “με φαρμακώνει” και δεν τον πιστεύαμε»
«Η 41χρονη δηλητηρίασε την πεθερά της, η μητέρα του γιατρού έβλεπε ξανθιά γυναίκα στο νοσοκομείο και ήθελε να ορμήσει, την περνούσε για τη νύφη της» λέει συγγενής του 41χρονου.
Νέα επίθεση Σαμαρά σε Μητσοτάκη για την ακρίβεια: Παρέμβαση του κράτους για την ανακούφιση νοικοκυριών – «Τα έκανα ακόμη και με μνημόνια»
Πρόταση για μείωση του ανώτατου ΦΠΑ από 24% σε 23% και της φορολογίας στην εστίαση - Αιχμές για τα υπερπλεονάσματα
Υπόθεση Μαζωνάκη: Entonox και Dexdor οι αναισθητικές ουσίες που ζητούσε η γιατρός από την αναισθησιολόγο – Τα μηνύματα που αντάλλασσαν
Εξετάζεται το αν η αναισθησιολόγος προμήθευε παράνομα τις ουσίες στην γιατρό - Οι αντιφάσεις, η συνεργασία τους και το «δεν ήξερα» της 61χρονης
«Δαίδαλος»: 14 ερωτήσεις και απαντήσεις για τον εθνικό υπερυπολογιστή
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Δημήτρης Παπαστεργίου εγκαινίασαν τη νέα υποδομή στο Λαύριο, με υπολογιστική επίδοση 85,69 petaflops και εφαρμογές στην έρευνα και την Τεχνητή Νοημοσύνη.